2777
2789
اخه تا بگیره خیلی کار داره 

همزمان می‌تونید پیج هم بزنید. این خانومه هم پیج داشت. کارت هم چاپ کنید اسم پیجتونو بنویسید هرکی خرید می‌کنه بدید بهش. بالاخره ممکنه یه نفر از اونجا گذرش نیوفته دیگه ولی آنلاین سفارش بده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست فروشی باماشین باشه تا حالا ندیدم مثلا بنظرشما کدوم محدوده بهتره؟

چی میخوای بفروشی باید مواظب شهرداری هم باشی بگیردت کل جنسات بر میداره شاید ماشینتم توقیف کنه

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
همزمان می‌تونید پیج هم بزنید. این خانومه هم پیج داشت. کارت هم چاپ کنید اسم پیجتونو بنویسید هرکی خرید ...

چ ایده خوبی ممنونم

بنظرت بااین اوصاف چی بیارم بفروشم خوبه؟

واینکه میمونه بحث شهرداری ک اذیت میکنه😭

جدی😍 الانم انجام میدی؟ میشه بگی درامد چطوره  سختت نیس؟

نه، فقط یه دوره کوتاه به کسی که ماشین نداشت کمک کردم. 

یه بنده خدایی بود ماشین نداشتن، من واسشون می‌بردم می‌فروختم. اون موقع بچه هم نداشتم از صب میرفتم باهاش تا هر وقت بخاد. 

اصلا پیش نیومد از درآمدش بپرسم. 

تو فکر شال و روسری بودم بنظرشما چی خوبه؟

والا نمی‌دونم. ولی بنظرم کنار شال و روسری یه چیز دیگه هم داشته باشید مثلا کلاه که همه قشری ازتون خرید کنن. یا چمیدونم گیر سر که بچه ها رو جذب بکنه. موفق باشید ایشالا.