2777
2789
عنوان

این بتا پایینه؟

138 بازدید | 10 پست

سلام دوستای عزیز، یه سوال دارم

من اخرین پریودم ۱۷ اردیبهشت بود. هفته پیش یعنی ۱۴ خرداد بی‌بی‌چک زدم و مثبت شد. همون روزم داشتیم میرفتیم سفر

بعد دو سه روز دیدم لکه‌بینی دارم و یه مقدارم خون روی دستمال دیدم. گفتم برم یه ازمایش بدم نکنه بی‌بی‌چک اشتباه نشون داده و اصلا باردار نیستم.

۱۸ خرداد ازمایش دادم و بتام ۷۰ بود، دکتر آزمایشگاه گفت بتات خیلی پایینه واسه این هفته. 

منم گفتم حتما داره سقط میشه. منتظر پریود بودم ولی لکه‌بینی هم قطع شد.

امروز دوباره آزمایش دادم، یعنی ۲۱ خرداد(یه آزمایشگاه دیگه)، بتا ۳۳۱ شده

الان طبق آخرین پریودم، ۵ هفته تموم شده. حالا میگم بتا خیلی پایینه، درسته؟

خواستم سونو هم برم ولی گفتم الان احتمالا چیزی نشون نمیده. در ضمن پارسالم یه بارداری پوچ داشتم

هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم۱۴ اردیبهشت آخرین پریودم بود.۱۹ خرداد بتام ۶۰۰ بود ۲۰ رفتم دکتر ساک بارداری ندید حالا فردا ...

ممنونم عزیزم

انشالله که فردا فسقلی رو می‌بینی🥰

ممنون میشم اگه نتیجه دکتر رفتنت رو بگی🙏❤

هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه
ممنونم عزیزم انشالله که فردا فسقلی رو می‌بینی🥰 ممنون میشم اگه نتیجه دکتر رفتنت رو بگی🙏❤

بتام رفته بالا رو ۱۴۰۰.ولی امروز رفتم سونو واژینال ساک بارداری دید وقلب و کیسه زرد نبود اندازه ساک هم ۴میلی بود دکترم گفت زوده فعلا ۱۷تیر بیا برای کنترل دیگه نمیدونم پوچ باشه یا....توکل بخدا