2777
2789
عنوان

کودک یکسال و دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی الان دندوناش خوب  ولی حتما اگه زیاد گریه میکنه شاید تو خانواده خودت یا همسرت اینطوری داشتی ...

نه نداشتیم 

خودم آروم بودم 

خواهران یکم شیطون تر از من 

شوهرم هم که شیطون بوده ولی اینطوری نبوده که ۲۴ ساعت خدا جیغ بزنه 

ولی به نظرم همسایه حق داره 

حق الناس میشه ، به اونا ربطی نداره که بچه من اینطوریه 

تانلار در زبان ترکی استانبولی یعنی شکوفه بهاری
می‌بریم پارک  شهر بازی  خونه مادرم  خونه پدر شوهرم  خونه خاله ش  مگه ...

یعنی چی ذاتش بده این حرف به بچه نزن. داره دندون درمیاره اذیته سن وابستگیش هست. حالا ذاتش اروم نیست نباید بگی بده. 

بچه منم همینه  سالمن خیالت راحت صبور باش. منم گریه میکنم کم میارم. خوب میشن تا سه سالگی همینن

یا زهرا 

سه سالگی !! 

من تحمل یک دقیقه دیگه شو‌ ندارم 😭😭

یا زهرا  سه سالگی !!  من تحمل یک دقیقه دیگه شو‌ ندارم 😭😭

نمیدونم شاید بچه شما زودتر خوبشه. بچه من سه سالگی اکی شد. انقد سخت نگیر. اروم باش گناه داره بچه. از کسی کمک بگیر. شیر خودت میدی؟ 

یعنی چی ذاتش بده این حرف به بچه نزن. داره دندون درمیاره اذیته سن وابستگیش هست. حالا ذاتش اروم نیست ن ...

منظورم همینه 

جلوی آشنا ها که نمیگم 

ولی اینجا دنبال یه راه کارم که میگم 

حاضرم بیدار باشه و نخوابه اما حداقل یکم دهنش بسته باشه 

برای چند دقیقه 

نمیدونم شاید بچه شما زودتر خوبشه. بچه من سه سالگی اکی شد. انقد سخت نگیر. اروم باش گناه داره بچه. از ...

اینقدر شیر داشتم 

نخورد که نخورد ، بهش که میخواستم بدم 

انگار زهر حلاحل بود اینطوری جیغ میزد و صورتش رو می‌برد عقب از شیشه هم دوشیدم نخورد 

اتفاقا من یه خانومی رو دیدم دقیقا مشکل شما

رو داشت گفت بچه ی سه ساله زده اینه رو شکونده بعد از روش پا برهنه راه رفته 😑

گفت الان میبرم پیش روان پزشک خیلی خوب شده 

خیلی بهتر شده 

گفت بچه پیش فعال بوده با قرص و دارو بهتر شده یکم می‌خوابه و راحتر غذا میخوره و... 

شمام ببرش پیش پزشک کتک زدن اینجور بچه ها اشتباه محضه

D:

اسی جان اون یکی تاپیکت خواستم بگم قفل بود

دختر خواهرشوهر خدابیامرز منم اینجور بود

تا ۱۸ ماهگی کارش جیغ و هوار و گریه بود، کلی دکتر بردن و آزمایش و سونو و همه چی، سالم بود.

۱۸ ماهگی یهو خودش بهتر شد، الانم که پیش مادرشوهرم زندگی میکنه خیلی دختر گل و آروم و خوبیه.

دور از جون شما، إنشاءالله بچه ی شما هم بهتر میشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اسی تاپیک آخرتو بسته بودی نشد اونجا بگم. بچه ی منم اصلا نمیخوابید فقط هم باید تو بغلم راه میبردمش تا بخوابه داشتم از شثنه درد ث کتف درد میمردم، فکر کن تازه زایمان کرده بودم در شبانه روز که بیشتر نوزادا میخوابن پسر من بیداااااز😩خیلی سخت بود اصلا استراحت نداشتم تا اینکه دکترش یه شربت گیاهی پیشنهاد داد ترکیباتش گل ساعتی و ترنجبین و ایناست اسمش شربت خواب بای بای. من سفارش دادم از سایت خریدم چون ایرانی نیست این سیسمونی فروشیها وفروشگاههای غذای کودک دارن. قیمتش الان فکر کنم شیشه ای ۵۰۰ باشه ثلی ارامش به زندگیت برمیگرده انقدر خوابش خوب میشه. پیشنهاد میکنم امتحان کنی

عزیزم بچه منم همین بود از چهار سالگی بهتر شد، کارهایی که من کردم ، هرشب آیت الکرسی و چهار قل میخوندم، شبا بهش دوغ میدادم ، صبح ها معمولا میرفتم خونه مادرم بچه را میدادم باهاش بازی کنن ، خودم استراحت میکردم ، بغلش میکردم تو چشماش خیره میشدم می‌گفت دوست دارم ، عزیزمی ... آروم میشد، صبح ها بغلش میکردم حسابی، تو حمام وان در میکردم میزاشتم آب بازی کنه ، اصلا و ابدا دعواش نمی‌کردم که بدتر میشد ، صبور باش درست میشه ، الان8 سالشه عجیب پشتیبانی منو می‌کنه و عاشقم هست 🥰

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
عزیزم جدی میگم یا بیا خونه من یا من بیام برات نگهدارم دل سیر بخواب  میدونستی بچه هر حسی بهش داش ...

چقدر مهربونی شما😍

منم درکش میکنم

منم تنها بودم انقدر اذیت شدم کمک نداشتم

ارزوی یه ساعت خواب داشتم🥲

الان عصبی و افسرده ام

با دل و جون درکش میکنم

بچم کوچیکه وگرنه منم دوست داشتم کمکش کنم یکم استراحت کنه

با ابله بحث نمیکنم