2777
2789
عنوان

کودک یکسال و دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 33 پست
چقدر مهربونی شما😍 منم درکش میکنم منم تنها بودم انقدر اذیت شدم کمک نداشتم ارزوی یه ساعت خواب داشت ...

فدای تو گلم چون خودم کشیدم میدونم حالا من کمکی داشتم ولی بازم یروزایی میبریدم انقدر گریه میکرد دخترم ولی انقده پشیمونم که نمیتونستم خودم و کنترل کنم چند روز پیش به خودش گفتم مامان حلالم کن یوقتایی بلد نبودم برات مادری کنم آرزومه برگردم به اون روزا 😔قدر بچه هاتونو بدونید نورچشمن تپش قلبن خدا بچه ی شمارم حفظ کنه

فدای تو گلم چون خودم کشیدم میدونم حالا من کمکی داشتم ولی بازم یروزایی میبریدم انقدر گریه میکرد دخترم ...

منم بعضی وقتها دعواش میکنم کم میارم دیگه یه وقتایی از خستگی زیاد بعدشم عذاب وجدان میگیرم میرم باهاش بازی میکنم بغلش میکنم شعر میخونم نازش میکنم حرفای محبت امیز میزنم

خیلی سخته دست تنها بچه بزرگ کردن 

خدا بچه شمارو هم حفظ کنه براتون

خدا به همه مادرا قدرت مضاعف بده و صبر و تحمل زیاد❤

با ابله بحث نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. 

واقعا قابل درکه که خیلی سخته خدا بهت صبر و توان بده.

ولی اول اینکه این حرفها که ذاتش خرابه و اینارو بریز دور. درسته شما بهش نمیگی ولی اون حس شمارو کامل میگیره. اصلا شربت های خواب رو سرخود و زیاد نده بعدا پشیمونت میکنه. چون کارهاش زود بوده احتمال زیاد بیش فعال هست. حتما حتما مرکز مشاوره و روانشناسی کودک معتبر ببر. به این حرفها که فلانی اینجوری بود خوب شد یا دعا بگیر توجه نکن حتما بچه رو بررسی کن مطمئن باش یه بچه باهوش هم هست اگر الان پیگیری کنی بعدا مشکلاتت کم میشه