2777
2789
من توستر دارم یه بارکیک درست کردم دوتا المنت هاشوروشن کردم با درجه200 بعد ازرو سرخ شد ولی داخل هنوز مایع بود.یه دفعه وسطش ازهم بازشد ومایع کیک اومد بیرون.حالا میخوام راهنماییم کنید چی کارکنم این طوری نشه ویه کیک اسفنجی خووب بیرون بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اول از پایین فقط روشن کن. مثل فر که از پایین روشن میشه. بعدش هم دماش خیلی زیاد بوده. فر برقی خیلی زودتر و بیشتر از فرگازی گرم میشه مثلا اگه دستور کیک روی 180 هست بزار روی 160 یا کمتر . چند بار تست کن. مال من یک توستر داشتم روی 160میذاشتم. اون شیشه اش شکست یک جدید خریدم. روی 160 هم کیکم میسوخت پایینش. الان میزارم روی 130. باید تست کنی و خراب کنی تا دستت بیاد. اونم مثل فره که میگن فر با فر فرق داره فکر کنم داستانش این باشه
من خودم کیکایی که معمولا ١٨٠میخواد رو ١٣٠یا بیست دقیقه ی اولش ١٤٠میزارم دو دفعه که امتحان کنی دستت میاد اصلا نگران نباش بعد از دودفعه ازمون خطا و چنان کیکایی درست کنی که خودت کیف میکنی از پختن کیک هر سوالی هم داشتی در خدمتم😊
نیلوفر جان واقعا بحث تنفر نیست اغلب کسانی که همدیگه رو میشناسند حتی از طریق مجازی بیشتر به هم جواب میدند. من با اینکه از کاربرای قدیمی هستم اما چون سرکارم و سرم شلوغه کم میام . پس منو کمتر میشناسند و اگه تاپیکی بزنم متاسفانه کمتر بهم جواب میدن . ناراحت هم میشم. ولی فکر میکنم شاید نمیشناسند منو کمتر میان توی تاپیک هام. یا اینکه شاید جواب سوالم رو نمیدونند