2777
2789
عنوان

چهله زیارت عاشورام تمام شد...

96 بازدید | 15 پست

حاجتم ولی داده نشد...به نظرتون دوباره شروع کنم دوباره چلشو بگیرم یا بیخیال شم؟

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اره دوباره شروع کن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک بهترین ها برات رقم‌میخوره عزیزم. هیچوقت دست از دعا کردن برندار.‌من هر ۴۰ روز یه چله برمیدارم. این ماه آیت الکرسی ۱۰۰ صلوات

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
انشالله ک بهترین ها برات رقم‌میخوره عزیزم. هیچوقت دست از دعا کردن برندار.‌من هر ۴۰ روز یه چله برمیدا ...

تاثیری داسته براتون؟

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

تاثیری داسته براتون؟

اره عزیزم زندگیم یکم رو ب راه شد خداروشکر انشالله بهترم میشه🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
من چله زیارت عاشورا گرفتم اصلا باورم نمیشد به خواستم برسم بیست روز طول نکشید که بهش رسیدم هیچ وقت از ...

شرایط خاصی رو رعایت کردین؟

نه ولی از اولش امید داشتم بهش 

منم امید داشتم ولی نشد

از کجا میدونی🥲

معلومه دختر کسی ک 40 روز ب اقا امام حسین سلام داده هر روز....خودت باش ی کسی بیاد 40 تا روز هی زنگ بزنه در خونتون 1 بار 2 بار 3 بار بالاخره جواب میدی دیگه نمیدی....اونا ک دیگه امام هستن بزرگن بزرگوارن 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
معلومه دختر کسی ک 40 روز ب اقا امام حسین سلام داده هر روز....خودت باش ی کسی بیاد 40 تا روز هی زنگ بز ...

هعی تو این ۴۰ روز هر ۴۰ بار که به سلامش رسیدم اشک چشمم پاشید نمیدونم چرا جوابمو نمیدن ولی🥲 مرسی ک امیدواری میدی گلم🥲