2777
2789
عنوان

همسر من اینجوره یا کسی هم هست مثله ایشون

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 81 پست
من شوهرم از شنیسل مرغم ی بار ایراد گرفت تا 4 روز خودمو زدم ب مریضی غذا نپختم حالش گرفته شد همش میگفت وای چقدر خوبه تو بپزی برامون
  به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
میدونی بعَی مردا فقط میخوان بهانه بگیرن اشپزی بهانست مثلا شوهر من خونه مادرش اش میخوره به به و چه چه میکنه ولی تو خونه میخوره هنوز نخورده میگه الان نفخ میکنم
یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوست عزیز . همه همسرها این طور نیستن . از نظر روانشناسی غر زدن و ایراد گرفتن به اندازه خیانت مخرب رابطه هست بهتره جدی باهاش صحبت کنی و بهش بگی چه اثری روی زندگیتون داره . شاید خودش متوجه نیست
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
یه بارکه این حرفو میزنه غذارادربست جلوچشمم بریزتو سطل آشغال وقتی ببینه پولش رفت شکمش گرسنس دیگه همیچین حرفی نمیزنه ماستم بزاری جلوش قوربون دست وپنجولت میره
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
والا ب خدا ب مردا نباید رو داد عصبی شدم با رستوران مقایسه اش کرده اگه شوهر من بود😠😠😠
  به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
شوهر من فوق العاده رو غذا حساسه و من هم برعکس قبلنا منم اعصابم خرد میشد از این حساسیتا طوری که تا امروز غذاهای مامان منو میریم خونشون نمیخوره یا نصفه میخوره ولی خونه جرات نداره نخوره چون انقدر باهاش بحث کردم درست شده
این روزها

اگر خون هم گریه کنی

عمق همدردی دیگران با تو

یک کلمه است :

" آخـــــــی "
با گلبرگ موافقم بعد نه سال تغییر نمیکنه از اول باید روش کار میکردی همسر من اصلا اینطوری نیست ولی اوایل عروسی من دستپختم معمولی بود باب میل اون نبود چون اون مجردیش عادت داشت به روغن زیاد ولی مادرم غذاهاش کم روغن اکثر مرغ و خورشتا بدون روغن و بنظر من مزه ش خوب بود یه بار مرغ پختم به روش مادرم اوایل عروسی همینطور که داشت میخورد و تشکر کرد از زمان خوابگاه واسم تعریف کرد ک دوستش یه جور مرغ سرخ شده نعنایی درست میکرده که خیلی خوشمزه بوده من حس کردم داره مقایسه میکنه غیر مستقیم خیلی بهم برخورد همون اول کار رک بهش گفتم دلخور میشم که منو کاراموبخوای با مجردی خودت مقایسه کنی از زنت نباید انتظار داشته باشی دقیقا مطابق میل تو باشه میتونی بگی مثلا من غذای ابپز نمیپسندم ولی مقایسه نکن خودم یادش دادم و عادت کرده
خوب سرمست ازیه جایی بایدشروع کنه تغیرش بده البته 9سال اینجوری یادش داده یکم سخت وطمان بره اما شدنیه
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
همسر منم روی غذا حساسه . از مادرش همیشه ایراد میگیره ولی از من فقط تعریف می کنه... تازه تا 3-2 سال قبل نمی دونستم بعضی مواد غذایی رو دوست نداره . چون هر دفعه پخته بودم خورده بود... ما 7/5 ساله مزدوجیم
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
جالبه بابام هم حساس نبوده واسه همین برام عجیبه
حالا مامانم بپرسه شور شده میگه نه من که متوجه نشدم
آدم نمیخواد جنگ اعصاب راه بندازه وگرنه توام میتونی همش ازش ایراد بگیری...لباس پوشیدنش...مدل مو...رانندگی...شلختگی...بوی عرق
..چه میدونم یه چی بالاخره ایراد داره دیگه