توی شکمش نمک بزن بزار یه ساعت بمونه بعد پیازداغ و هویج رندهدشده سرخ کن بهش آلو و رب انار و زرشک بزن بریزتوی شکمش و شکمشو بدوز بعد هم توقابلمه پیاز و فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه بزن و آب بریز تا روی مرغها رو بگیر و درشو ببند تا بپزه وقتی پخت بزارش توی فر تا اطرافش سرخ شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرغ کوچیک بردار حدود دو ساعت بزار تو آب نمک بعد اول بهش زعفرون بزن نمک فلفل داخل پیاز سیر فلفل دلمه بخوابون از شب قبل.برای مواد داخلش سلیقه ای هس زرشک گردو جعفری پیازداغ (هویج فلفل دلمه الو کشمش) هر کدوم از اینارو که داری و باب میلیون تفت بده سرخ کن بهش دو قاشق رب انار ملس بزن بریز تو شکمش و بدوز