2777
2789

دارم خونه میسازم واسه نقشش مشکل دارم چون شخصی میسازیم دیگه ندادیم نقشه کش گفتیم خودمو درست کنیم الان لینک شکل زمینو میذارم ببینین نظری دارین 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

لطفا تو مشخصاتی که وارد می کنید جنسیت رو بزنید مرد چون تعداد آقایونی که پرسشنامه رو پر کردن کمه😞

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید ...

پر میکنم توام تو نقشه خونم کمک میکنی بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐وامگه ادم میتونه خودش نقشه بکشه براخونش نقشه کشی ی کارکاملامهندسیه خیلی ازعوامل بایددرنظرگرفته بشن

دیگه خودمون خاستیم طبق میلمون درستش کنیم نقشه کشا فقط پول الکی میگیرن یه نقشه چرت تحویل میدن تو همسایه ها دیدیم

شما در هر صورت نقشه رو باید ببرین واستون مهر کنن.اونم پول میگیرن.

خب اونو نمیخایم بسازیم دیگه چرتو پرت کشیدن

دیگه خودمون خاستیم طبق میلمون درستش کنیم نقشه کشا فقط پول الکی میگیرن یه نقشه چرت تحویل میدن تو همسا ...

من خودم معماری میخونم ودیدیک معمار نقشه کش باادم عادی تفاوت داره عزیزم الزاماتی توی ساختمون هست ک فقط معمارامیتونن اونهارودرنظربگیرن البته معمارداریم تامعمار 

مثلا ویو و پنجره های خونه ی شمابایدباتوجه ب تحلیل سایت ک همون زمینتون هست انجام بشه ک کجا بازشونداشته باشه تاازورودبادمزاحم ب داخل ساختمون جلوگیری کنه کجابازشوداشته باشه و...خیلی چیزای دیگم لازمه صرفاسلیقه مهم نیس تونقشه یک خونه

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
من خودم معماری میخونم ودیدیک معمار نقشه کش باادم عادی تفاوت داره عزیزم الزاماتی توی ساختمون هست ک فق ...

خب نقشه کش پیشنهادی بنیاد مسکن که چرتو پرت میکشه بقیشونم گرون میگیرن 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۱۱_۱۵۲۸۴۱_aqqd.jpg

عزیزم اینی ک شماکشیدین فکرنمیکنم چیز مناسبی ازش دربیاد اصلا معلوم نیس ورودیش کجاس وسروتهش کجاس 

سطح اشغال خونه بایدمحاسبه بشه ک چقد حیاط باشه چقدر ساخته بشه ،ارتفاع کف تاسقف بایدمحاسبه بشه ک چندتاپله بخوره وپله هاب چه حالتی باشنوچندسانتی باشن ،ابعادپنجره هابایدمحاسبه بشه اگ رمپ دارین بایدمحاسباتش انجام بشه 

پیشنهادم اینه ببرین ب یک مهندس بدین نقشتونوبکشه خودتون هم نظربدین داخلش واقعانمیشه الکی کشید داددرستش کنن

خب نقشه کش پیشنهادی بنیاد مسکن که چرتو پرت میکشه بقیشونم گرون میگیرن 

بهرحال خونه ساختن هزینه داره دیگ عزیزم کاره مجانیو اینکه خودتون بکشینش خوب نمیشه