2777
2789
عنوان

دلبر هایی که معماری میخونین یا سر در میارین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 17 پست
عزیزم اینی ک شماکشیدین فکرنمیکنم چیز مناسبی ازش دربیاد اصلا معلوم نیس ورودیش کجاس وسروتهش کجاس  ...

این الان طبقه بالاست پایینشو ساختیم گاراژو پله ها اینا در اومده ولی باز مرسی نقشه بنیاد مسکن بیاد ببنیم اونا چی کشیدن 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بهرحال خونه ساختن هزینه داره دیگ عزیزم کاره مجانیو اینکه خودتون بکشینش خوب نمیشه

اره ولی بنباد سه ملیون گرفته واسه نقشه ،بقیه معمارا هم ده پونزده میگیرن واسه نقشه کشیدن خودت میگی که خونه ساختن هزینه داره واقعا هم کمر شکنه نمیتونیم دوبار دوبار بدیم نقشه کش

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی بنباد سه ملیون گرفته واسه نقشه ،بقیه معمارا هم ده پونزده میگیرن واسه نقشه کشیدن خودت میگی که ...

نقشه واقعاخیلی مهمه ،من داییم ی زمین دونبش داشت بامتراژ بالا سره همین ک میگفت بیرون گرون میشه واینا ندادنقشه بیرون خودشون ی چیزی کشیدن گفتن بسازه والان ک خونشون اماده شده واقعای نقشه افتضاح داره ینی کلاحیف کردن زمینشونو ،بنظرم شماک اینهمه براخونه هزینه کردین ی ده تومنم بیش تر بدین ی چیز خوب دربیاد

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...