2777
2789
عنوان

پرکردن دندون

82 بازدید | 7 پست

این قضیه درسته؟؟"میگن اگه عمق پر کردنه دندون زیاد باشه از ماده سفید استفاده نمی کنن.بلکه با ماده سیاه و خاکستری پرش میکنن.بالخصوص اگه دندون شیش باشه؟؟؟

کلا دندون های عقبی رو سفید نمیزنن که .اگه عمیق باشه اصلا پر نمیکنن پست میکنن

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همرو با سیاه پرکردم 

من یه دونه دندونمو پر کردم بیمه تامین رایگانم بود.عااالیم انجام داده دکتره ولی خاکستریه .اگه میدونستم نمی رفتم

دوستم میگه عمقش زیاد باشه با سفید پر نمی کنن

دندون شیشمه اخه با سیاه زشت میشه که بخندی معلومه پست ینی چی عزیزم؟؟

یه چیزی مثل فلز به اندازه دندونت میسازن میذارن .بعدش روکش سفید میزنه .مال من شیشم همینجوری شد

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
یه چیزی مثل فلز به اندازه دندونت میسازن میذارن .بعدش روکش سفید میزنه .مال من شیشم همینجوری شد

نه مال من که به عصب نرسیده

مال دوستم عین مال شماس دیدم

مرسی عزیزم

نه مال من که به عصب نرسیده مال دوستم عین مال شماس دیدم مرسی عزیزم

به عصب نرسیده باشه خط لبخند و سفید پر میکنن.قربونت