2777
2789
عنوان

یعنی جز علوم پزشکی و فرهنگیان

182 بازدید | 21 پست

هیچ رشته ای نیس به درد بخوره؟ اینام که پدرتو در میارن تا قبول شی

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ علاقه نداری نرو دنبالش 

واقا یه دکتر و معلم بی اعصاب رو قبول دارم

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من حسابداری خوندم راضی ام شغل های خیلی زیاد وجود داره که اگه تلاش کنی بهترین میشی و موفق

دولتی خوندی.؟ 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
علوم پزشکی ی چیزی  اما فرهنگیان ک پدرتو درنماره

چرا دیگه اونم در حد علوم پزشکی رتبه و تراز و مصاحبه وواینا داره

چرا دیگه اونم در حد علوم پزشکی رتبه و تراز و مصاحبه وواینا داره

اگ ب معلمی علاقه داری

ک زیاد سخت نیس با علاقه بخونی حتما حتما قبول میشی زیاد سختیم نداره مث پزشکی

اما اگ علاقه نداری بحثش جداس

اگ ب معلمی علاقه داری ک زیاد سخت نیس با علاقه بخونی حتما حتما قبول میشی زیاد سختیم نداره مث پزشکی ...

الان بت خدا به نطافت چی ام علاقه دارم از بس به اینده نا امیدم 

الان بت خدا به نطافت چی ام علاقه دارم از بس به اینده نا امیدم 

چرا آخه🥲 من برعکس ت ت دوران کنکور پر از امید بودم انقد رویا داشتم اینا اما الان ک فرهنگیان میخونم زیاد ذوق شوق ندارم😂

چرا آخه🥲 من برعکس ت ت دوران کنکور پر از امید بودم انقد رویا داشتم اینا اما الان ک فرهنگیان میخونم ز ...

دلم خونه 

بابام سرکوفت میزنه راه ب راه میگه هیچی نمیشی با اینکه درسم عالی بود دوستام رفتن پیام نور حس میکنم اونا اخر ب جایی میرسن ولی من نه 

حمایت ندارم 

پول ندارم

انگیزه و روحیه ام ندارمـ

انگار یه روح پو بدن مرده گیر کردم 

میترسم 

حس بی ارزش بودن دارم 

پیام نور خوندم اما بعدش آزمون استخدامی دادم الان کارمند رسمی هستم

پیام نور خوب بود؟ میشه روش حساب کرد؟