2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

252 بازدید | 27 پست

سلام دوستانی که استفاده کردن بیان و بگن راضی بودن ازش؟

من تازه خریدم و استفاده کردم یجوری میشه زیر دلم آیا عادیه و برطرف میشه

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همین نی نی سایت خوندم که اگر درست بزاری نباید چیزی حس کنی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
عزیز وقتی می زارین نمیوفته راه رفتن سخت نیست؟

اصلا 

ولی یه حس یجوری شدن دارم🥲😅

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
پارسال خریدم ولی استفاده نکردم.

حتما استفاده کن

تو همین نی نی سایت خوندم که اگر درست بزاری نباید چیزی حس کنی

من حسش نمیکنم تو دلم یه چیزایی حس میکنم که اونم شاید از پریودمه

منم مدتیه تصمیم دارم بخرم اما میترسم نتونم جا بندازم  یا اذیت کنه  منم خون ریزیم زیاده م ...

آنقدر خوبه که من پشیمونم که چرا اینهمه دیر خریدم

به خاطر بکارت دست نگه داشتم.برای من مهم نیست ولی مامانم اجازه نداد. خودمم آشنایی کافی با بدنم ندارم ...

واو خب آره شما نمیتونی استفاده کنی عزیزم بعد ازدواج راحت میتونی استفاده کنی