حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 عنوان کاپ قاعدگی 252 بازدید | 27 پست سلام دوستانی که استفاده کردن بیان و بگن راضی بودن ازش؟من تازه خریدم و استفاده کردم یجوری میشه زیر دلم آیا عادیه و برطرف میشه نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰 1402/03/21 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادونه33 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 8901 عزیز وقتی می زارین نمیوفته راه رفتن سخت نیست؟ و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12127 منم مدتیه تصمیم دارم بخرم اما میترسم نتونم جا بندازم یا اذیت کنه منم خون ریزیم زیاده میترسم نشتی بده خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
0ژیوانا0 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 5056 تو همین نی نی سایت خوندم که اگر درست بزاری نباید چیزی حس کنی من میگم حالم خوبه تو باور نکن اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا لینک حذف تاپیک
حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 عزیز وقتی می زارین نمیوفته راه رفتن سخت نیست؟ اصلا ولی یه حس یجوری شدن دارم🥲😅 نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 پارسال خریدم ولی استفاده نکردم. حتما استفاده کن نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 تو همین نی نی سایت خوندم که اگر درست بزاری نباید چیزی حس کنی من حسش نمیکنم تو دلم یه چیزایی حس میکنم که اونم شاید از پریودمه نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
romina_77 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2552 حتما استفاده کن به خاطر بکارت دست نگه داشتم.برای من مهم نیست ولی مامانم اجازه نداد.خودمم آشنایی کافی با بدنم ندارم.اصلا واژنمو پیدا نمیکنم😐
حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 منم مدتیه تصمیم دارم بخرم اما میترسم نتونم جا بندازم یا اذیت کنه منم خون ریزیم زیاده م ... آنقدر خوبه که من پشیمونم که چرا اینهمه دیر خریدم نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
تریولت عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 872 عالی.انقد تمیزی .اصلا احساس نمیکنی چیزی تو بدنته.نشتی هم بخاطر بد جا انداختنه.قشنگ جا بندازی نشتی نداره.
حانیه_خاتون مدیر استارتر عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 883 به خاطر بکارت دست نگه داشتم.برای من مهم نیست ولی مامانم اجازه نداد. خودمم آشنایی کافی با بدنم ندارم ... واو خب آره شما نمیتونی استفاده کنی عزیزم بعد ازدواج راحت میتونی استفاده کنی نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
22shivana عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 20727 من حسش نمیکنم تو دلم یه چیزایی حس میکنم که اونم شاید از پریودمه برا مجردا بده
romina_77 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2552 واو خب آره شما نمیتونی استفاده کنی عزیزم بعد ازدواج راحت میتونی استفاده کنی من ازدواج نمیکنم