2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین احمقا همش فکرکردم دیرشد

اون بچه الان اتکاش به شماست. بچه کاملأ احساس میکنه که خواستنیه یا نیست. اگه دوستش نداشته باشی وقتی دنیا میاد همش گریه میکنه. چون فکر میکنه ولش میکنی. عزیزم بچتو دوست داشته باش

واقعا نمیتونم دس خودم نیس

نه عزیز. شربتهای آرامبخش مثل گلاب و بیدمشک بخور. به مسایل ناراحت کننده فکر نکن. بخدا حاملگی بد روی بچه اثر میذاره. گرفتاریش برای خودته. من تو حاملگی اولم خانواده شوهرم و جاریم ی سر اذیتم میکردن همش گریه میکردم. بچم ناقص شد

نه عزیز. شربتهای آرامبخش مثل گلاب و بیدمشک بخور. به مسایل ناراحت کننده فکر نکن. بخدا حاملگی بد روی ب ...

اخب چرا ناقص میشه بپرسم مشکلش چیه مگ تو ازمایش ان تی ابنا معلوم نمیشه اخه من سلفری دادم میگم دیگ معلوم مبشه همه چی کاش بگن سقط کن

خوب نترس سعی کن خودتو با بچه ات سرگرم کنی ببین عزیز دوتا باهم بزرگ میشن سخته ولی بعد دوسال کیف میکنی دوتا باهم بازی می‌کنن از رزقش هم نترس خدا می‌رسونه الان باید بری غربالگری مرحله اول برو وقتی سونو دیدیش دلت می‌ره من سومی رو وقتی باردار شدم کاملا ناخواسته بود یک روز قبل پریودی نزدیکی داشتم باردار شدم شوهرم می‌گفت من اصلا بچه نمی‌خوام یه چیزی بخور کنده بشه میتخم جعفری آویشن زعفران در حد مرگ خوردم تکون نخورد گفت بدنیا اومد میدیش خواهرم که بچه دار نمیشه وقتی تو بیمارستان بچه رو دید دلش رفت دیدم بچه رو خیلی میخواد گفتم بدیمش خواهرت گفت مگه دیونه ای چی میگی حالت خوبه عزیز بزار بدنیا بیاد از همه بیشتر میخواییش الان شوهر من این سومی رو از اون دو تا بیشتر میخواد