2777
2789

نه ازاد بودم و نه محدودِ محدود 

یه چیز وسطی بودم اما خب عقاید خودشو داره که این عقاید بیشتر بر میگرده به عقاید پدرم

اما خب همه چیزو بهش میگم تقریبا و چیزی رو ازش پنهان نمیکنم

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد از نظر اینکه تولد و با دوستام برم بیون و فیلمایی که دوس دارم ببینمو خونه خاله دایی بمونم خوبه سختگیری هاشون رو حجاب حجابم بد نیست ولی میگن باید همون یک ذره ای که موهاتو میذاری بیرون داخل باشه

شاید باورتون نشه اما مامان من واسه بیرون رفتن و اینا گیر نمیده  اما واسه اینکه خیلی اهنگ گوش م ...

من مامانم میگه اینا چیه گوش میدی رو ایندت تاثیر میذاره ولی خیلی جدی نمیگه که بخوام به حرفش گوش بدم

من مامانم میگه اینا چیه گوش میدی رو ایندت تاثیر میذاره ولی خیلی جدی نمیگه که بخوام به حرفش گوش بدم

منم خیلی جدی نمیگیرم حرفاشو 

اما خب من از اون ادمام که 24ساعتم میتونم اهنگ گوش بدم 

مث ژلوفن عمل میکنه