2777
2789
عنوان

دارم می رم مرحله دوم شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5851 بازدید | 173 پست

عزیزم انشالله زود خوب بشید.

نذر صلوات برای حضرت زینب خیلی مجربه

۲۱ شب هرشب ۱۰۰ تا صلوات بفرستید براشون. و وقتی که حاجت گرفتید ۲۱ تا تسبیح یه جایی مثل مسجد و... پخش کنید

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

خدا الهی همه مریضا شفا بده 

این صلواتا ب نیت شما فرستادم امیدوارم خدا سلامتی کامل بهتون عطا کنه هر چه زودتر سلامتی تون بدست بیارین 💙

این بیماری کلا روحی هس و اگر روحیتو حفظ کنی و ب خودت انرژی بدی سلول ها شروع می کنن ب بازسازی. کسی رو میشناسم این مشکل و داشت به خودش نگفتن خیلی سریع درمان شد و تا سن پیری زندگی کرد

چند تا چیز میگم بهت انجام بده چون تا فردا وقت نیس ک بری تحقیق کنی. بعد برو همون کانال ک گفتم و گوش کن و تحقیق کن. اول این و بگم همه اینا ک میگم بر این اساس میگم ک اول و آخر همه چی خدا هس و وجود ما از روحی هس ک خدا دمیده چند تا تمرین میگم انجام بده

گلم عوارضشرو شما چیه شاید کمکی بتونم کنم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ایشالا شفا پیدا کنی برات صلوات فرستادم عزیزم ، صبور باش 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
تصور کن ک بدنت ب سلامتی کامل رسیده بگو سپاس گزارم ک ب سلامتی کامل رسیدم. اگر نمی تونی و قلبت نمی تونه باور کنه بگو سپاس گزارم ک هر روز از روز قبل ب سلامتی کامل نزدیک و نزدیک تر میشم. سپاس گزارم رو 3 دفعه بگو رمزی هس داخلش انگار. احساست خیلی مهم گلم. وقتی میگی با ایمان و احساس هیجان و خوشحالی بگو. اگر ته دلت تردید یا ناامیدی باشه جواب نمیده. ایمان ب خدای بزرگ داشته باش

خوب میشی گل یکم بیماریت خاصه امات خاصتری ک بایدبیشترتوکل کنی بیخیال اقوام ماسرطان داشت پارتی گرفت شادن هاشادالان خوب شده

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم                

با خودت تکرار کن چطوری میشه ب سلامتی کامل برسم؟؟؟ چطوری میشه بدنم ب داروها جواب مثبت بده؟؟؟ چطوری میشه عملم خوب انجام بشه. ب اینا میگن جملات تاکیدی. و باعث میشه انرژی مثبت ب موضوع افزایش پیدا کنه

برات صلوات فرستادم و حمد خوندم

حتماً سلامتیت رو بدست میاری فقط قوی باش و توکل کن , یقین داشته باش خیلی زود صحت عافیت برقرار میشه

برات دعا می کنم🌹🌾🌼🍃🌱

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام