2777
2789

بهش حق میدم… 

هیچکس از همچنین مشکلی خوشش نمیاد

دیشب هم داداشم بهم گف….

من از بچگی یادمه بهم گوشزد میکردن 

الانم ک متاهلم شوهرم گه گاهی میگه … 

هر روز نیست اما…

دو سال پیش برای این مشکل افسردگی گرفتم.. و به هیچکس نگفتم دردمو 

جدیدن متوجه شدم لوزه کامی دارم 

که سنگ داره و به سختی سنگ ی طرف رو در میارم اما اون ظرف چیزی در نمیاد 

نوبت گرفتم برم ی شهر دیگه حلق بینی که اگ بشه عمل کنم 

سنم هم ۲۵ 

بنظرتون مشکلم حل میشه؟؟؟

و اینکه معدم هم میکروب داره  قرص خوردم دکتر رفتم

دکتر برو خوب بشی به امید خدا 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تاپیک میزنی.آره بابا خوب میشی 

قطعی نیست درمانش .. یکی از اقوام از بچگی مشکل بوی دهن داشت هزار جور دکتر هنوز حل نشده حق داره نگرانه 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

ان شاالله برطرف میشه گلم.

ای کاش خونوادت اونقدر سواد داشتن ک برای کودک معصوم و لطیفی چون تو ،سراغ درمان میرفتن،ن اینکه هی تذکر بدن و سرکوفت بزنن...😑

درست میشه ان شاالله گلم،این مساله شاید بعد روانی برات پیدا کرده ک ادامه دار شده،بخاطر همون رفتارهای غلط خونوادت در کودکی...اگ تونسی از بعد روانی هم ریشه یابی کن و احساسات دردناکی ک تجربه کردی رو یکی یکی بیاد بیار و تخلیه کن.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
🥺میکروب معده انگار خوب شدنی نیس

من میکروب معده داشتم دهنم بوی وحشتناک میداد.....پیش فوق تخصص گوارش رفتم یکی دوسال تحت نظرش بودم چند دوره دارو خوردم و اندوسکوپی کردم شکر خدا خوب شد....شما هم برو دنبال دکتر خوب