2777
2789
عنوان

با جاریم میخوام برم بیمارستان برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 88 پست
خدا ب اندازه دلت بهت بده عزیزم.من خیلی کارا برا برادرشوهرمو جاریم کردم ن فقط اونا ها برا همه چ طرف خ ...

قربونت برم 

درسته آدما متفاوتند وبه بعضی ها خوبی کردن نمیاد فکرمیکنن وظیفه ی آدمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم  درسته آدما متفاوتند وبه بعضی ها خوبی کردن نمیاد فکرمیکنن وظیفه ی آدمه

اره برا همون من دل خوشی ندارم تو کمک کردن ب ی سریا از جمله جاری

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نمیدونم من چرا زورم میاد همراه جاری یا خواهرشوهر برم کمکش حس میکنم قدر نمیدونه و یه روزی دستمو گاز م ...

من خواهر شوهرم اومد همراهم موند خداخیرش بده خواهری کرد درحقم واسه بچمم عین مادر بود الانم که پسرم سه سالشه هروقت اون عمشو میبینه بال بال میرنه محکم میچسبه بهش جدا نمیشه

از من به شما نصیحت

حتما شیر خشک و یه قاشق چایخوری ببرید

اگه بچه گرسنه باشه و مادرش شیر نداشته باشه خیلی اذیت میشه

یه قاشق چایخوری شیر خشک بخوره راحت میخوابه

یواشکی از پرستارا البته چون نمیذارن

🌷
اصلا میری که به بچه برسی. باید پوشکش روعوض کنی بشوریش تمیزش کنی.گریه کرد بدی شیرش بده بخوابونیش. ب ...

نه بهیار بیمارستان پوشک عوض میکنه مامانم فقط می‌برد میدادش خودشون عوض میکردن میوردن بچه رو

دقیقا برای جاری سه شب بالا سرش بودم زایمان کرد آخرش یه بی چشم و روی واقعی بود....

من کارایی کردم ک مادر و خواهر خودشم نکردن ولی اون ی کاری کرد تو زندگیم جنگ و دعوا را افتاد بعد اون مث خودشون شدم 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نمیدونم من چرا زورم میاد همراه جاری یا خواهرشوهر برم کمکش حس میکنم قدر نمیدونه و یه روزی دستمو گاز م ...

بعضی کارها رو ادم برای طرف مقابلش انجام نمیده بلکه فقط وظیفه ی انسانی خودش میدونه و فرق نمیکنه طرف کیه شاید اصن دشمن خونیت باشه ولی آدم نمیتونه انجام نده

منم فکر میکردم جاریم خیلی خوبه یعنی واقعا خوب بودیما نمیدونم چرا یهو انگار عوض شد

منم همینطور یه کارایی براش کردم که تو خواب هم نمیدید ولی یجوری تبر زد بهمون که فقط خدا میدونه