ولی خیلی اروم و بی سرصدام درکل 🥲 اذیتم میکنه این موضوع😐🥲
🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
با افتخار گــیلکم❤️اصالتم را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته دسته گولم🌿‹توتماممنی،تمامپیداوپنهانم تمامداشتهونداشتهام تنهایتنخواهمگذاشت تاآنسویابدیَت E❤️P..
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نرم باز خودخوری میکنم حس منزوی بودن بم دس میده...
🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
من با دوستام خیلیییی پر حرفم و این خیلی رو اعصابه جدیدا دارم کار میکنم کمتر حرف بزنم تو مهمونی ها هم همیشه اسم من هست دیگه از بس اذیتم میکنن ولی تو جمع بزرگترا نه زیاد حرف نمیزنم کاش کم حرف بودم.....
اره توی جمع ساکت بودن خیلی زشته ... من خیلییییی تلاش کردم الان دیگه معمولی شدم توی جمع
باشه ولی این خیلی زشتیش به چه دلیله؟ 😑😂
اره بشدت درونگرام ولی هی میام وانمود کن برون گرام و هی نمیشه
من قبلا خیلی گوشه نشین بودم یه دختر خاله داشتم توی جمع همه بهش اهمیت میدادن و باهاش حرف میزدن و خیلی کلا همه ازش خوششون میومد منم حسودیم میشد از این موضوع تا اینکه بعد از مدتی همه جا حرف من شده بود که دختر فلانی خیلی ساکت دختر ارومی هست همه جا تعریفم میکردن و احترام زیاد بهم میزاشتن اکثرا هم واسه پسراشون با مادر بزرگم حرف میزدن که ببینن من نمیخوام ازدواج کنم ؟ از اون موقع فهمیدم همین جوری باشم بهتره
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
خجالت میکشیم نمیدونیم چجوری بحث دست بگیریم تهشم میشیم آب زیر کاه
دقیقا😂😂 روم نمیشه طولانی تعریف کنم
در حد سه چار کلمه