2777
2789
عنوان

تنگی نفس در بارداری

63808 بازدید | 52 پست
سلام من تا الان بیدارم از دست این بچه وروجک تنگی نفس گرفتم هر شب تا نصفه های شب بیدارم. امشب دیگه خیلی شدید شده به نظرتون راه حلی هست میترسم یهو بگیره و خفه شم. تو رو خدا کمک کنید بگید چکار کنم خوب شم؟
منم جدیدا خروپفی شدم یعنی تا این حد نفسم و راه گلوم بسته میشه
پدرم تنها مردی بود که باعث شد فکر کنم تمام مردان عشق پاک دارند. پدرم ای کاش قصه ی زندگیت تمام نمیشد.😢😢😢😢😢 برای شادی روح بابام یه صلوات میفرستین دوستان؟ممنونم
چند هفته ای؟
پدرم تنها مردی بود که باعث شد فکر کنم تمام مردان عشق پاک دارند. پدرم ای کاش قصه ی زندگیت تمام نمیشد.😢😢😢😢😢 برای شادی روح بابام یه صلوات میفرستین دوستان؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانس منه بعد مدتها گفتم فردا برم خونه مادرم ب خواهرم قول دادم میرم و عصرشن بریم گردش حالا من اصلا نخوابیدم چطور فردا برم. من امشب نمیرم خوبه چقد حاملگی گاهی سخت میشه
به سلامتی. اما یه وقت فشارت نره بالا.تا این حدش نمیدونم طبیعیه یا نه
خیلی وزن اضافه کردی؟
سمانه من خیلی حالم بده خیلییییی از خواب پامیشم گریه میکنم از تهوع خیلی خسته شدم در طول شبانه روز نیم ساعتم حالم خوب نیست ولی بدجوری کم اوردم انقدر این چند وقته برای تهوع و فشار پایین بیمارستان رفتم که دیگه خسته شدم اگه بعدا هم تنگی نفس بیاد سراغم میمیرم
بیدارین؟ سلام منم هفته سی و دو بارداری ام ولی الان دوماه تپش قلب شدید و تنگی نفس شدید دارم. نه تنها موقع خواب خصوصا موقع فعالیتا
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
سمانه حتما اگه نفست زیاد میگیره پیگیر باش. من هفته 36 هستم که میگم تازه نفسم میگیره.که البته در حالت نشسته اینجوری نمیشم. اگه دیدی جدیه حتما همسرتو بیدار کن