2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ششم بارداری

3284 بازدید | 17 پست

امروز ترشحات قهوه ای غليظ داشتم رفتم دکتر گفت موقع خواب استفاده کن و سونو داد برای ضربان قلب، هفته پیش رفته بودم سونو گفت فقط ساک دیده شده البته به حساب خودم هفت هفته بودم اما تو سونو سن بارداری رو پنج هفته زد. الانم مقداری خونریزی دارم توروخدا بگین بچه ای برام میمونه یا نه🥺🥺

استزاحت مطلق باش نزدیکی کارپله حموم ممنوع شیافا خیلی مهمن  به منم گفت نمیمونه ولی موند خداروشکر

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استزاحت مطلق باش نزدیکی کارپله حموم ممنوع شیافا خیلی مهمن  به منم گفت نمیمونه ولی موند خداروشکر

کاری انجام نمیدم خونه مامانم استراحت میکنم نزدیکی هم از وقتی فهمیدم باردارم ندارم

شیافم نمیخواستم استفاده کنم گفتم ولش کن بخواد شاید باید سقط بشه ولی یه دلم گفت استفاده کن و استفاده ...

😐

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
3 اردیبهشت 

خانمي منم قبل دخترم ٢ تا سقط داشتم اولي ٣ ماه ايست قلبي كرد و مجبور به كورتاژ شدم دومي هم قلب تشكيل نشد و سقط كردم 

دكتر احمق متوجه نميشد كه بايد بهم اسپرين بده كه به جنين خون رساني بشه و سيفات استفاده كنم تا دكترم عوض كردم واسش توضيح دادم گفت يك ازمايش سقط مينويسم ولي ٩٠ درصد بايد اسپرين مصرف ميكردي تا جنين بمونه واست 

بعدش دخترم باردار سدم زير نظر خودش و الان ٧ سالش الانم واسه دومي رفتم پيش و ٩ هفته هستم 

منم سر دخترم لك بيني داشتم ولي هم شيافت مصرف كردم و هم اسپرين 

ولي الان شما تقريبا يك هفته عقب افتاده رشد جنين انشالله كه خير ولي استراحت مطلق باش تا انشالله قلب تشكيل بشه 

شیافم نمیخواستم استفاده کنم گفتم ولش کن بخواد شاید باید سقط بشه ولی یه دلم گفت استفاده کن و استفاده ...

سلام عزیزم چیشد لکه بینی منم الان هفته هفتمم لکه بینی دارم دوقلو باردارم قلبشون تشکیل شده بود نمیدونم الان چرا لکه بینی دارم شیافم دارم مقعدی استفاده میکنم دل درد زیاد دارم

خانمي منم قبل دخترم ٢ تا سقط داشتم اولي ٣ ماه ايست قلبي كرد و مجبور به كورتاژ شدم دومي هم قلب تشكيل ...

عزیزم شما شیاف رو مقعدی استفاده کردین یا واژینال من به دکترم پیام میدم جوابمو نمیده راهشم خیلی دوره نمیدونم چیکار کنم