2777
2789
عنوان

دلیل خنده بیجا؟! (بیاید نظر بدید)

229 بازدید | 10 پست

اینکه یه خانم وسط صحبتش که داره عذرخواهی میکنه و علت نبودنش رو توضیح میده

خنده ریز میکنه

علتش چی میتونه باشه!؟

معذبِ ... استرس ... یا چی!

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اون سادسیم داره😂😂😂😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اینطوریم انقد بدم میاد از این رفتارم ولی واقعا دست خودم نیست مثلا یکی داره کاملا جدی باهام حرف میزنه من خندم میگیره 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
 سبکه و مسخرت میکنه 

نه مسخره نیست

خانمِ محترمیِ

فکر کردم شاید حالش خوب نباشه😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
وای من اینطوریم انقد بدم میاد از این رفتارم ولی واقعا دست خودم نیست مثلا یکی داره کاملا جدی باهام حر ...

هول میشی یا همینجوری کلا?

این منم  تو موقعیت های حساس و استرس زا و حال بد واقعا خندم میگیره

منم فکر میکنم همینطور باشه

و منظوری نداشته

هول میشی یا همینجوری کلا?

نه هول نمیشم خندم میگیره واقعا نمیدونم چرا نمیتونم کسی رو جدی ببینم حتی موقع دعوا یا همسرم هم خندم میگیره 🤦🏾‍♀️ فک کنم باید برم مشاور

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
نه هول نمیشم خندم میگیره واقعا نمیدونم چرا نمیتونم کسی رو جدی ببینم حتی موقع دعوا یا همسرم هم خندم م ...

😅👌🏻