2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ازمایشش چطوره ؟ چون شنیدم از رحم ازمایش میگیرن

ازمايش خونه فك كنم

معاينه هم خودت يه دونه هايي ميبيني ميري دكتر معاينه ميكنه ببينه جيه

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...
به هرکی میرسید ندید.بای🚣

خیلیا از شوهراشون گرفتن

قابل توجه شما خانم مودب ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

استخر

معذرت میخواما خیلی ببخشید من یه مدت پیش یه زائده گوشتی مثل خال گوشتی اول به حالت جوش بعد کاملا گوشتی رو منطقه پایین تر از نافم یوجود اومده بود الان کاملا اثرش رفته ممکنه زگیل بوده باشه حدود کمتر از ۱ ماه

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
 خانما ممکنه کسی ک رابطه نداشته و حتی خودارضاییم نمیکنه و لیزر اینام نرفته باشه زگیل بگیره؟!

نه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
خیلیا از شوهراشون گرفتن قابل توجه شما خانم مودب ...

قابل توجه شما خانم جوگیر

موضوع تاپیک شوهر نیست

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
یه زایده گوشتی نمیدونم چیه

برو پزشک زنان 

و جدا از هر نتیجه ای که داشت

حتما حتما دنبال واکسن گارداسیل باش بزنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊