2777
2789
عنوان

من چه گناهی کردم عمه اینا شدم

237 بازدید | 14 پست

کشتنم همش قهرن میگن تو اونو بیشتر دوست داری اونو بیشتر دوست داری تا حالا۳تا بودن حالا یکی دیگم اومده جرات ندارم به کوچولو حتی نگاه کنم  

خیلی سخته درکت میکنم

به نظرم وقتی با همن به هیچکدوم محبت نکن یکنواخت باشه

وقتی جدا جدا میبینیشون محبت کن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بامزه😍😂

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
۳تاشون خواهر برادرن یکیشون بچه اون یکی برادرمه

پس کاری از دستت بر نمیاد 😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من تو مدرسه پسرم زیاد فحش میخورم چون بچه برادرم هم اونجاست،دعوا که میشه به من فحش میدن بعد پسرم میگه ...

میفهمم میفهمم 

من تنها عمه ی بچه های داداشم میشم پس فکر کنم اگه شیطون باشن قراره خیلی فحش بخورم :((

🤍Devils' Angel🤍