2777
2789

زخم داخلی؟ اگ زخم دهانه رحم منظورته ک من داشتم

پماد داخلی استفاده‌کردم خ‌ب شد

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ربطی به این چیزا نداره. چون من داشتم و از این زگیل اینا هم نداشتم. فکر کنم از عفونته

تو تاپیکا میخوندم بعضیا نوشتن باید زخم رو فریز کنم و این چیزا فریز کردن واسه هر زخمیه یا فقط واسه اچ پی ویه؟ 

حرفی از دهانه نزد فقط گفت زخم و عفونت داری تو تاپیک قبلم گفتم

همونه احتمالا

عفونت و زخمو باهم گفته

بمن گفت بتونی یمدت رابطه نداشته باشی بهتره

و پماد واژینال داد

چیز مهمی نیست نترس

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

تو تاپیکا میخوندم بعضیا نوشتن باید زخم رو فریز کنم و این چیزا فریز کردن واسه هر زخمیه یا فقط واسه اچ ...

نه فریز برا زخمیه ک نتونه با دارو درمان کنه

تو تاپیکا میخوندم بعضیا نوشتن باید زخم رو فریز کنم و این چیزا فریز کردن واسه هر زخمیه یا فقط واسه اچ ...

یا چند بار خوب بشه و دوباره عود کنه

همونه احتمالا عفونت و زخمو باهم گفته بمن گفت بتونی یمدت رابطه نداشته باشی بهتره و پماد واژینال دا ...

به منم گفت. ولی دارو نداد گفت پاپ اسمیر و سونوگرافیت رو ببر به فلان دکتر نشون بده بعد بهم زنگ بزن بعد زدم نت دیدم دکتره فلوشیپ سرطانه 

به منم گفت. ولی دارو نداد گفت پاپ اسمیر و سونوگرافیت رو ببر به فلان دکتر نشون بده بعد بهم زنگ بزن بع ...

پاپت مشکل داشته مگ؟