2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

418 بازدید | 15 پست

سلام خانومای گل 

من تا الان چند نفرو دیدم جنسیت بچشونو اشتباه گفتن الان ی تایپک رفتم حتی تو هفته ۱۵گفتن پسر یهو انومالی گفتم دختر .

من سنو ان تی ۱۲هفته دکتر نگفت بم چیه گفت زوده 

ولی هفته ۱۴و ۳روز برا طول سرویکال ک رفتم دکتر که کارشم خوبه و وارده گفت شبیه پسر البته بین پاشم نگاه میکرد نکه بگم از رو علایم .منم رفتم واسش خرید کردم ن همشو ولی خب زیاد .

الان ترسیدم ک نکنه عوض شه من باید خریدارو ببرم عوض کنم 😭😭

کسی بوده تو سن ۱۴هفته بش گفته باشنو درست بوده 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

دختر داییم تا ۸ ماهگی بهش میگفتن دختره 

آخرین سونو گفتن پسره 😂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

صبر میکردی تا آنومالی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
دختر داییم تا ۸ ماهگی بهش میگفتن دختره  آخرین سونو گفتن پسره 😂

خب اون اره میگن معمولا دخترو اشتبا میگن ولی پسر کمتر پیش میاد ....ولی مطمین باش دختر داییت از عمد گفته دختر بهمه 

صبر میکردی تا آنومالی

عزیزم برا طول سرویکس رفتم کنجکاو شدم پرسیدم منم ن فقط خودم مادرمم براش خرید کرد الان منم موندم ..زن داداشم میگه پسرو اشتبا نمیگن 

دختر داییم تا ۸ ماهگی بهش میگفتن دختره  آخرین سونو گفتن پسره 😂

۱۳ سال پیش تا ۷ ماهگی به مامانم گفتن بچش دختره 

ی ماما بهش گفته بود صدای قلب جنین پسره 

ماه هفتم رفت سونو گفتن پسره و پسر بود😂😂😂

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
۱۳ سال پیش تا ۷ ماهگی به مامانم گفتن بچش دختره  ی ماما بهش گفته بود صدای قلب جنین پسره  ...

مامای منم ک خیلی وارده گفت پسره خودشم تغذیه جنسیت میده 

خب اون اره میگن معمولا دخترو اشتبا میگن ولی پسر کمتر پیش میاد ....ولی مطمین باش دختر داییت از عمد گف ...

نه اصلا اینجور دختری نیست 

موقعی که فهمید پسره تازه گریه هم کرد 

حتی برای روز دختر استو ی گذاشته بود 😂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
ان شاءالله پسره عزیزم فکرشو نکن منم خرید خیلی دوست دارم منتظرم بعد آنومالی برم خرید😅

جنسیتش مهم نی برام حرص خریدامو میخوردم همشم پسرونس