2777
2789
عنوان

زن رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی بده  کارتون سخت شده .

باید خواست باشه یه مدرکی جور کنی ازشون بعد حرفشو بیار بیرون وگر نه اینطوری بگی برات خیلی بد میشه گفته باشم

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

خيلى كنه و رو مخه باهاش قطع رابطه كن

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
بستگی به نیت طرف داره  بعضی وقتا از رفتار ادما میشه تشخیص داد ک تو سرشون چیه  من بعضی زن ...

بنده حرف شما تایید میکنم 

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 
بستگی به نیت طرف داره  بعضی وقتا از رفتار ادما میشه تشخیص داد ک تو سرشون چیه  من بعضی زن ...

منم از همونام حوصله روسری و حجابم ندارم همه میشناسنم میدونن دیونه شوهرمم کراش العالمینم بیاد نگاش نمیکنم 😂