2777
2789
عنوان

چرا؟:)💔

110 بازدید | 14 پست

هر وقت با بابام میرم بیرون هر کس بابامو میبینه میگه این خانومتونن؟ اخه یه ذره با خودشون فکر نمیکنن که اصلا به قیافم میخوره ازدواج کرده باشم؟ به مولا من اونقدرا هم بزرگ نیستم چرا اینجوری میکنن باهام😭😭😭😭💔

بابات خیلی بچس

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام 40 سالشه به خدا من و اون زمین تا اسمون فرقمونه😐😐😐😐

بابای منم ۴۵ سالشه ولی به روزه همه وقتی منو میبینن تعجب میکنن دختر این سنی داره😂

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
بابام 40 سالشه به خدا من و اون زمین تا اسمون فرقمونه😐😐😐😐

ببین ۴۰ سال که اول جوونیه.. من ۴۰ ساله دیدم شبیه ۳۰ ساله یا ۲۵ سالع... البته نمیدونم تو چجوری یا بابات چجوریه.. کلی گفتم

مشکل ع تو نیست ، الان مد شده همه پیرمرد ها ، میانسال ها ،بچه ب عنوان زن میگیرن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
ببین ۴۰ سال که اول جوونیه.. من ۴۰ ساله دیدم شبیه ۳۰ ساله یا ۲۵ سالع... البته نمیدونم تو چجوری یا باب ...

خب بابام بهش نمیخوره این سن مثلا 35 بهش میخوره 

منم 16 سالمه زیادم بزرگ نیستم چرا اینجوری میکنن اخه خدایا💔🚶‍♀️

خب بابام بهش نمیخوره این سن مثلا 35 بهش میخوره  منم 16 سالمه زیادم بزرگ نیستم چرا اینجوری میکن ...

انقدر شوگر ددی و اینا زیاد شده و انقدر مردا با دخترای کوووچیکتر از خودشون ازدواج کردن دیگه عادی شده برای مردم.. الان گلزارو ببین با ۲۰ سال کوچیکتر از خودش ازد کرده... به خودت نگیر و ناراحت نشو..

من واقعا بابان این موضوع خیلی ناراحتم به خاطر همین مجبورم با بابام جایی نرم

خب پیر بود خوب بود؟ حالشو ببر بابا😂تازه باحاله خیلی

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒