آره خوب میشی مامان من افسردگی فووووق شدید داشت جوری که از شدت افسردگی گاهی وقتا در روز چند ساعت دنیای حقیقی و فراموش میکرد شروع به جیغ و فریاد میکرد حتی نصفه شب الان دو ساله دارو میخوره و خیلی بهتر شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی دو سه هفته اول هم ممکنه اضطرابتو حتی بیشتر هم بکنن حواست باشه در هرصورتی ادامشون بدی اگ یهو قطع کنی علایمم تشدید پیدا میکنه سرخود نباید قطع کنی
بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
خب این علائم ماله اینه که تازه شروع کردم یا کلا همیشه هست این علائم؟
نه همیشه نیس
بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
من از خوردن قرص میترسم. برای همین درمانم رو جور دیگه ای پیش میبرم و برام مفید بوده تا حالا.حس میکنم دارو فقط درمان موقت هست،فقط باعث میشه یه مدت طولانی بخوابم و بعد بیدار بشم بازم اوضاع همونه، پس افسردگی از جای دیگه ای آب میخوره.