2777
2789

ببخشید عنوانمو اینجوری زدم چون بچه دبیرستانی وکم سن زیاده تو سایت که اغلب بی تجربه ن....

میخواستم ببینم برای ایجاد یه درامد ثابت ماهانه با شصت میلیون ،اگه پولو بدم کار کنن چند تومن ممکنه بهم بدن بابتش....در واقع باهاش کارکنن وماهانه بهم درصدی بدن 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توى بازار معمولا هر سى تومن رو يه تومن سود در نظر ميگيرن. البته بازم مورد به مورد فرق ميكنه.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
۲۳ سالمه و اومدم نظر بدم 😁 نمیدونم فقط میدونم بزاری بانک ماهی تقریبا ۱۸۰۰ سود میده دست کسی هم دادی ...

بانک نمیذارم ونمیخوام...میخوام بدم تو بازار آزاد باهاش کار کنن،نه نزول نشه

بستگی دارع میخای پولت رو کجا سرمایه گذاری کنی .‌ب کی بدی . 

بازار آزاد مثل خرید فروش هرچی،ادم مطمن دیگه...نمیخوام بانک بذلرم

خب چیز ثابتیه مگه؟ حس میکنم هر کی یه قیمتی میگه،مثلا خاله ی من ۱۰۰ تومن داده به طلافروش بهش ماهی ۳ ...

اهان یعنی بستگی به جنس وسود واینا تعیین میکنن،قبلش نمیشه توافق کرد؟