2777
2789

یهویی تصمیم گرفتم درسم ادامه بدم تا دیپلم خوندم

اما فکر می‌کنم مغزم کشش نداره 

فقط میدونم میخوام یکاری بکنم

کسی تو سن سال من شروع کرده؟

نه بخون

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت دیر نیس عزیزم بخون برای دلت 🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

وقتی مغزت کشش نداره چرا میخوای شروع کنی ؟ 

ی جورایی فقط میخوای خودت و سرگرم کنی انگار

اصلا دیر نیست ، ولی واسه شما ک هدف خاصی نداری بهتره ی هنر یا ی فن یاد بگیری

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

این وضعیت خیلی از ماهاس

خوده من ۲۷م ولی دارم شروع می کنم 

چون مطمئنم ۳ سال دیگه میگم کاش قبلا شروع میکردم

هلاکویی یه حرف جالبی میزنه 

میگه شما بالاخره ۴۰ ساله میشید ۵۰ ساله میشید.منتها برای چیزی که خواستید تلاش کردید(تو اون مورد یه نفر میخواس تو ۲۸ سالگی بره کنکور تجربی بده برای پزشکی)مثلا شدید یه ۴۰ ساله دکتر یا هر شغلی که دوس دارین

وقتی مغزت کشش نداره چرا میخوای شروع کنی ؟  ی جورایی فقط میخوای خودت و سرگرم کنی انگار اصلا دی ...

دقیقا همینه که شما میگی 

خسته م ،خییلی 

تا این سن نه هنری نه کاری

حالمم همیشه خرابه ،میخوام رو پا بشم خار بشم تو چشم شوهرم که هیچوقت آدم حسابم نکرد پشتم نبود

دقیقا همینه که شما میگی  خسته م ،خییلی  تا این سن نه هنری نه کاری حالمم همیشه خرابه ،می ...

متوجه شدم ک فقط برای فرار از خستگی میخوای درس بخونی.

اما اگه با این شرایط بخوای درس بخونی بازم عمرت و تلف کردیه و بی نتیجه میمونی چون درس خوندن ی اراده خیلی قوی ای میخواد. و ی هدف مشخص.

ب چه هنری خیلی علاقه داری ؟ 

همون رو شروع کن ب حرفه ای یاد گرفتن و‌ براش وقت بذار . 

وقتی ب خوبی یادش گرفتی میتونی تو رشته مرتبط باهاش تحصیل کنی. 

از ی جای کوچیک شروع کن سعی کن از اون هنر درآمد کسب کنی ، حتی اگه شده ماهی ۱۰۰ هزار تومن هم

اولش خیلی سخته اما اولین درامدی ک کسب میکنی انرژیت و‌چند برابر میکنه. 

ممکنه اولش سود نداشته باشی اما اگه ادامه بدی حتما ب سود دهی میرسی. 

برات آرزوی موفقیت دارم🤍🪴

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰