_ravager_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1949 عنوان بچه علائم قبل پریودی دارم میخام دندون عقلمو بکشم بد نیس؟؟؟ 44 بازدید | 7 پست 😭بگین لطفا هنوز پریود نشدم مونده چند روز زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤 1402/03/20 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ravager_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1949 دندونم درد میکنه بی حس میشه؟؟؟ زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17249 اولین باره میشنوم بابا چه مشکلی آخه باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5600 موقع پریودم آستانه تحمل درد ب شدت میاد پایین بازم خودت میدونی اما ب نظرم صبر کن بعدش بکش برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
_ravager_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1949 موقع پریودم آستانه تحمل درد ب شدت میاد پایین بازم خودت میدونی اما ب نظرم صبر کن بعدش بکش پریود نیستم علائم دارم زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5600 پریود نیستم علائم دارم پس زودتر برو تموم کن ک نخوری ب پریودیت مسکن قوی هم برات بگو بنویسه برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
_ravager_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1949 پس زودتر برو تموم کن ک نخوری ب پریودیت مسکن قوی هم برات بگو بنویسه نه فعلا علائم مثل سفت شدن سینه اینا دارم ولی پریود نیستم هنوز اگ دندونم درد بگیره الان درد میکنه بی حسی بزنه میشه؟ زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5600 نه فعلا علائم مثل سفت شدن سینه اینا دارم ولی پریود نیستم هنوز اگ دندونم درد بگیره الان درد میکنه بی ... صددرصد بیحسی میزنه قبل کشیدن برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم