2777
2789

من میخوام برای گیتار یه آموزشگاه خوب موسیقی پیدا کنم ممنون میشم اگر کسی میشناسه اعلام کنه خواهشا خواهشا تبلیغاتی وارد نشن اینم بگم خونه تو دیباجی هستش

میشه لطفا اگر پیدا کردی متو تک کنی . برای پسرم میخوام

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

شما آموزشگاه خوب اطراف پیدا کردی . میخوام آموزش سنتور برم انتخاب آموزشگاه خوب واقعا سخته برام

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

🎶 من واقعاً  از آموزشگاه موسیقی شَه‌تارراضیم!
جو آموزشگاه خیلی دوستانه و گرمِ، استادها هم حسابی حرفه‌ای و مهربونن.
فرقی نمی‌کنه می‌خوای پیانو، تار، سه‌تار، ویولن، تمبک، دف، گیتار یا آواز یاد بگیری، اینجا همه چی عالیه.
کلاس‌ها هم خصوصی، هم گروهیه و حتی آنلاین هم هست، هر جور راحتی می‌تونی شرکت کنی.

اینم شمارش 09901212789 – 22575549

🎶 من قبلاً آموزشگاه رای‌مند می‌رفتم، ولی وقتی اونجا بسته شد، دنبال یه جای خوب بودم…
الان یه مدتیه که آموزشگاه موسیقی شَه‌تار تو پاسداران می‌رم و واقعاً از ته دل راضیم!
هم محیط خیلی صمیمیه، هم اساتیدش حرفه‌ای و خوش‌اخلاقن.
از پیانو و تار گرفته تا گیتار، آواز، دف و ویولن، همه چی دارن و کلاس‌ها هم می‌تونه خصوصی، گروهی یا حتی آنلاین باشه.

اگه دنبال یه آموزشگاه موسیقی خوب و قابل اعتماد می‌گردی، پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنی 🎵