2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 10 پست

سلام مامان های خوشکل من بارردارم هفته دهم بارداریمه یک هفته پیش لکه بینی داشتم لک قهوه ایی که با استفاده شیاف  فط شد الان امروز احساس داغی وسوزش زیر شکمم و کمرم دارم  ی یه حالت نبص پشت کمرم به نظرتون خطرناکه کسی بوده اینجور باشه بچه اش سالم بوده باشه لطفا کمک ام کنین خیلی میترسم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی استراحت کن

منم ۶هفته لخته دیدم

۵دیقه نمیتونستم سرپا وایسم درد پریودی شدید میومد سراغم

الان ۱۶هفتمه و سالم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
منم هفته هشتمم و گاهی وقتا لکه بینی شیافم استفاده میکنم ولی بازم هیت البته کم خیلی نگرانم 

انشالله سالم  نی نی هامونو بغل کنبم منم نگران بودم رفتم سونو پیش دکترم خدارو شکر سالم بود همه چی خوب بود انشاللله تو هم نی نی ات حالش خوبه شیافه استفاده کن منم دکترم گفت شبی یکی استفاده کن

تا میتونی استراحت کن منم ۶هفته لخته دیدم ۵دیقه نمیتونستم سرپا وایسم درد پریودی شدید میومد سراغم ا ...

خدا رو شکر انشالله همه مون  تو دلی هامونو سالم بݝل کنیم

انشالله سالم  نی نی هامونو بغل کنبم منم نگران بودم رفتم سونو پیش دکترم خدارو شکر سالم بود همه چ ...

انشالله عزیزم 

شما شیاف و مقعدی استفاده میکنین یا واژینال؟  ب من گفته مقعدی بزارم 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
انشالله عزیزم  شما شیاف و مقعدی استفاده میکنین یا واژینال؟  ب من گفته مقعدی بزارم

واس منم گفت مقعدی چون لک بینی داشتم الانم کم دارم ترشح ام سفیده اما لخته خیلی کوچک قهوه ایی میاد مثل خون مونده