خانما نظرتون چیه بچه خودتون با پسر عمه یا پسر دایی و... توی یه کلاس باشن ؟خوبه؟بده؟
مزایا و معایب ش چیه ؟
من خودم با دختر پسر عموی مامانم هم کلاس بودم چون رابطه مون دور بود تجربه ای ندارم در این مورد
یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنخدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴. برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
رقیب میشن و دائم مقایسه و ممکن هست رفیق شن و براشون مهم نباشه حرف خانواده
ولله الان اولیا ها اونقدر چشم و هم چشمی میکنن فک کنم بچه ها اذیت شن مگر اینکه خودشون بزرگ شن بفهمن
یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنخدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴. برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
وای ما داریم😂😂انگار بی بی سی هستن.گزارش لحظه به لحظه از کارا حرفا نمره های اون یکی مخصوصا وق ...
ای خدا به اینجاش فکر نکرده بودم 😂😂
رابطه تون با اون خانواده بهم نخورده؟