2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس کسی مصرف کرده؟

286 بازدید | 10 پست

خواهشاً کسی اگه هست بیاد،از کی باید مصرف کرد؟چندپریود؟ میشه با وقتی که دارم قرص لتروزول میخورم اینم مصرف کنم؟گیاهیه دیگه برای باردارشدن خوبه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم لتروزول نولوامون منفورمین دوفاستون اسید فولیک می خورم تنبلی تخمدان دارم تو چطور؟؟ قرصش بگیر قبل ...

ینی هم این قرص ویتاگنوس بخورم هم لتروزل چیزی نمیسه؟من دکتر میرم هیچی نمی‌ده جز ویتامین،خودم چون قبلا ی دکتر دیگه لتروزل میداد خریدم این ماه بخورم،ولی این قطره رو میگن خیلی خوبه،میخام بدونم ضررنداره گیاهی با شیمیایی،منم میگن تنبلی خفیف دارم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لتروزول کیست نمیاره ؟من چند ماه پیش ی دوره خودم از ترس کیست قطعش کردم

نه زیاد خوردنش بده،منکه تا الان چندباری خوردم کیست نداشتم اصلا.

نه عزیزم ضرر نداره فقط موفع عادت نخور بعدش بخور اون دارو های که من می خورم بخور منم تنبلی دارم دکتر ...

اهان الان روز سوم پریودمه پس از تموم شدن بخورم.مرسی عزیزم،اخه قندم خوب بود متفورمین واسه قندم هست البته من ورزشم میکنم.و‌اینکه فولیک اسید باورت میشه چندساله دارم میخورم الان ول کردم،ولی ب۱۲ امپول میزنم هر هفته دکتر داده,قرص امگا سه و ویتامین دی که خیلی پایین بودتو ازمایشم

اهان الان روز سوم پریودمه پس از تموم شدن بخورم.مرسی عزیزم،اخه قندم خوب بود متفورمین واسه قندم هست ال ...

عزیزم متفورمین برا کنترل قند می خورن منم قند ندارم ولی چون هم قند رابط مستقیم با تنبلی داره وهم اینکه یه قرص هورمونی باید برا تنبلی بخوری نخوری فایده نداره 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
بعد شما روز ۱۴ سیکل هم میرید سونو یا ن .منم این ماه شروع کنم 

شما مشکلت چیه چندوقته اقدامی؟من الان ی ساله شاید لتروزل نخوردم,اگه بتونم اره میرم