2777
2789

اینکه همش منتظر باشی بی بی چکت مثبت باشه و منفی شه این خیلی چیز سختیه چیکار کنم دیگه اخه دیگه دارم نا امید میشم بخدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم حالتو😢

😥برای این ماه دیگه کلی هزینه کردم کلی ذوق داشتیم ولی نشد ینی هیچ علاعمی ندارم ک حتی ی ذره امید ب خودم و شوهرم بدم از بس ماه های قبلی بی بی زدم منفی شد دیگه بدم میاد بزنم و منفی شه😥😥

من تا فروردین تو این حالت بودم ۶سال تمام افسرده و ناامید

ولی بیخیال شدم خداروشکر ایشالا رازی ک به من فهموند به تو هم بفهمونه

راستی ذکر معجزه آیت الله بهجت که هر صبح و شام هست بگو حتما مطمئن باش تاثیرشو می بینی خدا خیلی مهربونه خیلی

بهش فکر نکن نزدیکی نکنین بزارین ا س پ ر م ها زیاد بشه سرعتشم زیاد میشه انشاا... میگیره یه مدت فست فود نوشابه بستنی و... نخورین وفقط غذای سالم وخونگی بخورین دعوا نکنین واهنگ گوش بده برو شهر بازی وتفریح 

امید تو از دست نده.انشا الله میاد اون روز که دلت شاد بشه.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من تا فروردین تو این حالت بودم ۶سال تمام افسرده و ناامید ولی بیخیال شدم خداروشکر ایشالا رازی ک به م ...

امید‌وارم به دل منو شوهرم نگاه کنه و یه بچه بهمون بده🥺