2777
2789
عنوان

این زندگی قشنگ نبود...

92 بازدید | 12 پست

مشکل از جایی شروع شد که اگه پسرتون عاشق بشه میشه زرنگ اما اگه دخترتون عاشق بشه میشه مایه ی ننگ

اگه پسرتون بیرون از خونه کار کنه میشه سرپرست

اما اگه دخترتون بیرون از خونه کار کنه میشه بی سرپرست

اگه پسرتون دیر ازدواج کنه میشه دنیا دیده اما اگه دخترتون دیر ازدواج کنه میشه ترشیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه 

فکر میکنم ما بچها(حتی در یک خانواده روشنفکر)از وقتی به دنیا میایم تا زمانی که از دنیا میریم در حال جنگیدن با تفکرات خانواده هستیم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

سعي ميكنم تا جايي كه ميتونم خودم اين رفتار و گفتار رو نداشته باشم با اداماي اينچنيني هم دمخور نشم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
برا هردو چرت پرت بود

همین چرت و پرت زندگی کردن رو از خیلیا گرفته 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
وقتی اون آدما خوانوادت باشن ادم کجا فرارکنه؟

دور ميشم حالا يا با مهاجرت يا با مشغول كردن خودم به كاري

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من ندیدم پسر عاشق بشه بش بگن‌زرنگ یا دنیا دیده 

اما من بسیار دیدم