2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 28 پست
ممنونم عزیزم شما نمیدونی با بیمه ای وی اف  چجوریه

خواهش میکنم 

عزیزم منم بیمم تامین اجتماعیه

نمیدونم بیمه چقدشو داده 

فکر نمیکنم زیاد تاثیری داشته باشه

داروهاش گرونن خیلی

اصلش داروهاشه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
عزیزم مراحل ای وی اف که پانکچر و انتقال هست تو مطب نمیشه باید تو بیمارستان انجامش بدی برای پانکچر ب ...

ممنونم که جواب دادی بهم عزیزم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم  عزیزم منم بیمم تامین اجتماعیه نمیدونم بیمه چقدشو داده  فکر نمیکنم زیاد تاث ...

اینکه میگن تا 85 درصدشو میدن پس الکیه؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
آره خودم خوندم که نوشته 35 سال به بالا احتمال کمترنسبت به 30 سال اینکه ای وی اف بگیره یعنی خوندم هرچ ...

دقیقاااا

سنت کمتر باشه احتمال جوابدهیش بیشتره

میگم اگه بخاطر هزینه میکنی

طلایی چیزی اگه داری بفروش یا اگه میتونی وام بگیر

مطمئن باش ارزششو داره

دقیقاااا سنت کمتر باشه احتمال جوابدهیش بیشتره میگم اگه بخاطر هزینه میکنی طلایی چیزی اگه داری بفرو ...

ان شاء الله دعا کن میخوام اگر بشه شروع کنم سعیموبکنم ممنونم عزیزم ان شاء الله نی نی خوشگلتو بقل بگیری

اره بابا الکیه

ای بابا همش حرف الکی میزنن

ان شاء الله دعا کن میخوام اگر بشه شروع کنم سعیموبکنم ممنونم عزیزم ان شاء الله نی نی خوشگلتو بقل بگیر ...

الهی امین

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت

توکل بخدا

الهی همه چیز برات به خوبی پیش بره و بزودی مادر بشی

الهی امین ممنونم عزیزم از دعای قشنگت توکل بخدا الهی همه چیز برات به خوبی پیش بره و بزودی مادر بشی

ممنونم عزیزدلم ❤️

سلام گلم من نایب انواع چله ام...برابارداریت چله شریفه بنت حسن اگر بخوای انجام میدم باهزینه دلخواه خودت ..ایشون معروف ب طبیب اهل بیتن ...اگر خواستی میتونی اسمشون سرچ کنی تواینترنت..ایشون خیلی حاجت میدن این ختم مخصوص مجربه ارگ خواستی درخدمتم

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
سلام عزیزم شما کدوم مرکز رفتین؟ نتیجه گرفتین؟؟

سلام عزیزم نه من رفتم همسرم آنقدر ضعیف بود که دکتر گفت تاثیر ندارد براتون ای وی اف باید اسپرم اهدایی بگیرید منم نخواستم