2777
2789
عنوان

Ivf

785 بازدید | 28 پست

کیا ای وی اف کردن میشه یه راهنمایی کنید

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من ای وی اف کردم باید کفش آهنی پاهات کنی راه اسونی نیست نباید جا بزنی روحیه قوی میخواد من سومین انتقالم گرفت 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم برم یانه نگرانم یه موقع نگیره وقت و روحیه و پولمون هدر بره آخه اصلا نمیدونم کجا برم تهرانم؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من ای وی اف کردم باید کفش آهنی پاهات کنی راه اسونی نیست نباید جا بزنی روحیه قوی میخواد من سومین انتق ...

خدانگهش داره برات کجا رفتی؟ تهرانی؟ 

چی میخوای بدونی عزیزم؟

خیلی گیجم به نظرتون کار درستی برم 30 سالمه همسرم 33 سالشع

خیلی گیجم به نظرتون کار درستی برم 30 سالمه همسرم 33 سالشع

بله عزیزم

چرا که نه؟اگه راه دیگه ای نیست هر چه سریعتر انجامش بده

زمانو از دست نده

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
من ای وی اف کردم باید کفش آهنی پاهات کنی راه اسونی نیست نباید جا بزنی روحیه قوی میخواد من سومین انتق ...

مشکلمون اینه که همسرم تحرک اسپرمش خیلی ضعیفه باردار نمیشم 8ساله الان دارو زیاد خوردیم نمیدونم چرا نمیتونم بیخیال بچه بشم هزینش چقدره کدوم مرکزا خوبه تو مطبم میتونم انجام بدم؟ 

بله عزیزم چرا که نه؟اگه راه دیگه ای نیست هر چه سریعتر انجامش بده زمانو از دست نده

شما چه مرکزی رفتی حدودا میدونید هزینش چقدره میشه

بله عزیزم چرا که نه؟اگه راه دیگه ای نیست هر چه سریعتر انجامش بده زمانو از دست نده

چندبار ای وی اف کردی امضاتو خوندم ان شاالله خدا بحق حضرت زهرا بچتو نگه داره عزیزم 

شما چه مرکزی رفتی حدودا میدونید هزینش چقدره میشه

من مریض دکتر عارفی هستم

تو بیمارستان عرفان سعادت اباد ای وی اف کردم

ببینی هزینه ی خود ای وی اف حدود چهل پنجاه میلیون میشه

ولی اگه بخواد عملای دیگه روت انجام بده مثله هیسترو خراش و پی ار پی و چیزای دیگه خب هزینش جداست

چندبار ای وی اف کردی امضاتو خوندم ان شاالله خدا بحق حضرت زهرا بچتو نگه داره عزیزم 

من مشکل سقط مکرر دارم

سه باری که باردار شدم و سقط شد طبیعی بود

ایندفعه خودمون خواستیم ای وی اف کنیم

اولین باره ای وی اف کردم

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت

الهی شمام به زودیه زود مادر بشی

عزیزم مراحل ای وی اف که پانکچر و انتقال هست تو مطب نمیشه باید تو بیمارستان انجامش بدی

برای پانکچر بیهوشت میکنن،انتقال بیهوشی نداره

من راجعبه مرکز مام زیاد شنیدم که خوبه

فقط تاپیک بزن سوال کن کدوم دکترتش بهترن که با اونا ای وی افتو انجام بدی

عزیزم دیگه زمانو از دست نده

زودتر برو کاراتو انجام بده،پروسه ی زمانبریه

من مشکل سقط مکرر دارم سه باری که باردار شدم و سقط شد طبیعی بود ایندفعه خودمون خواستیم ای وی اف کنی ...

ممنونم عزیزم شما نمیدونی با بیمه ای وی اف  چجوریه 

عزیزم مراحل ای وی اف که پانکچر و انتقال هست تو مطب نمیشه باید تو بیمارستان انجامش بدی برای پانکچر ب ...

آره خودم خوندم که نوشته 35 سال به بالا احتمال کمترنسبت به 30 سال اینکه ای وی اف بگیره یعنی خوندم هرچی سن کمترباشه زودتر میگیره