2777
2789
عنوان

لعنت به من حالم خیلی بده

190 بازدید | 11 پست

نمیدونم چجوری خودمو سرزنش کنم 

نمیدونم دیگه نای راه رفتن ندارم 

منی که زیست زیر ۱۹ نشده بودم 

الان امتحانمو داغون کردم 

تو تاکسیم اشک تو چشام جمع هس 

بغض داره خفم میکنه 

نمیدونم کجا برم حتی دیگه دوست ندارم خونه هم برم 💔

تحمل حرفای مامانمو ندارم من خودم داغونممممم 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

چرا بخاطر همچین چیزی اینقدر خودتو ناراحت میکنی🥲💔

درکت میکنم منم وقتایی که امتحانمو خراب میدادم به زمین و زمان فحش میدادم حالم خراب میشد

ولی الان که از اون دوره گذشتم گاهی به این حماقتم میخندم میگم من چقدر خنگ بودم که واسه همچین چیزایی گریه میکردم

زندگی فقط درس و امتحان نیس

بیخیال باش قشنگم

فوقش میری شهریور امتحان میدی اینکع چیز بدی نیس فقط باور غلط مردم شهریور رو بد میدونه

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن گرفتی😢

نمیدونم تازه امتحان دادم اصلا هیچی نخونده بودم خیلی داغون دادم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
چرا بخاطر همچین چیزی اینقدر خودتو ناراحت میکنی🥲💔 درکت میکنم منم وقتایی که امتحانمو خراب میدادم به ...

نه به شهریور نمی‌کشه 

اما 

من یه شرایطی که درصد خیلی کمی از دانش آموزا شاید تجربش کرده باشن

سال چندمی؟ 

یازهم 

خب پس میدونستی اینجوری میشه چرا نخوندی😕

الان ۱۰ روزه مهمون داریم

نه به شهریور نمی‌کشه  اما  من یه شرایطی که درصد خیلی کمی از دانش آموزا شاید تجربش کرده ب ...

نمیدونم شرایطت چجوریه ولی برات ایت الکرسی میخونم دلت اروم شه توهم نگران نباش

خدا بزرگتر از این حرفاس اگه اون نخاد هیچی نمیشه

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃
نمیدونم شرایطت چجوریه ولی برات ایت الکرسی میخونم دلت اروم شه توهم نگران نباش خدا بزرگتر از این حرفا ...

ممنونم مهربون❤️