2777
2789

بنظر من اول پاییز 

چون بچه شیش ماه اول میشه

و روز های پاییز زمستون کوتاه تره هوا خنکه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فصل نه کلا توی زندگی 

اها ببین بنظر من هر ادمی تو زندگیش یه هدفایی داره

خب یکی مثلا درسشو تموم کنه یکی مثلا واسه خونش مبل بخره😐خب هدفه دیگه

ادن اول باید به هدفاش برسه نیاز هاشو برطرف کنه بعد به فکر بچه باشه این نظر منه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
منظورت سنه یا فصله یاچی؟

با این شرایط زیر

مالی مشکلی نیست

تو یه شهر غریب تنها زندگی میکنم

یه سقط داشتم بعد از اون ب شدت روز و شب دلم بچه میخاد(البته بارداریم ناخواسته بود اصلا دوست نداشتم بچه دارشم)

جفتمون روح و روانمون واسه بچه میره

با این شرایط زیر مالی مشکلی نیست تو یه شهر غریب تنها زندگی میکنم یه سقط داشتم بعد از اون ب شدت رو ...

خب عزیزم برو دکتر تحت نظر باش و اقدام کن

با این شرایط زیر مالی مشکلی نیست تو یه شهر غریب تنها زندگی میکنم یه سقط داشتم بعد از اون ب شدت رو ...

خب بدنتو تقویت کن اول بزار سه الی شش ماه از سقط بگذره بعد اقدام کن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اها ببین بنظر من هر ادمی تو زندگیش یه هدفایی داره خب یکی مثلا درسشو تموم کنه یکی مثلا واسه خونش مبل ...

الان هدف ما خرید خونس محال که نیست میشه ولی خب طول میکشه

جفتمون بچع میبینیم اصلا اشکمون درمیاد

بعد چند وقت دیگه تازه میشه یک ماه که ازدواج کردیم🫠😂

روح و روانی از چه لحاظ

یعنی بچه نباشن عزیزم.

پر از کارهای نکرده نباشن.مثال میگم،طرف ۳۰ سالشه هنوز دلش ادامه تحصیل میخواد بچه هم میاره.خوب بچه مشکلات داره.تو مشکلات مدام میگه غلط کردم بچه آوردم.این یک مثال ساده و کوچیک بود‌.

یا هنوز بچه رو در حد خاله بازی میبینن.نمیدونن مسئولیتش واقعا سنگینه و دو نفر پر تلاش و پر از عشق لازم داره.

افرادی که هنوز با همسرشون اختلاف نظر زیاد دارن هم نباید بچه بیارن به نظرم. بچه نباید رو دوش یک نفر باشه ،هر دو نفر رو لازم داره.

یک کلاس روانشناسی بود می‌گفت اگر هنوز بلوغ عقلی کافی  ندارین و پی حواشی زندگی هستید بچه آوردن ظلم به خودتون و اون بچه هست.اوردنش هنر نیست،نحوه ی بزرگ کردنش هنره.

خب عزیزم برو دکتر تحت نظر باش و اقدام کن

خب یک سال نیست ازدواج کردم البته با نامزدی بخوای حساب کنی دوسال و‌نیمه

یکم حرف اطرافیان اذیتم میکنه 

که زوده بچه برا چیته و‌ اینا

چون سر ازدواجم حرف زیاد شنیدم

الان هدف ما خرید خونس محال که نیست میشه ولی خب طول میکشه جفتمون بچع میبینیم اصلا اشکمون درمیاد بعد ...

اها هرچی خودتون صلاح میدونین