2777
2789
عنوان

کسی بیدار هس بیاد کمکم؟ سیاست میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست

از این چهار نفر آدم اون دوتا که ارتباط نداری باهاشون از رابطت خبر داشتن؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اطلاعاتی لازم داری بگم

نمیدونم میخای درموردش اینجا حرف بزنیم یا نه

ولی باید بدونم دوستت و اون پسره چقد باهام در ارتباط بودنن یا هم میشناسن

و توی فامیل تورو چه نوع دختری میشناسن؟ با فامیل چژور معاشرت میکنی

و به اون دو پسر غریبه چه ارتباطهایی میتونی داشته باشی

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
اره سه تاشون پسرن یکیش که دوستمه دختره

قول شرف میدم بهت 

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
همه رو جمع کن رو در رو کن ... یا کلا با همشون قطع ارتباط کن حتی دوستت . بگو من بی‌گناهم و هرکس با آب ...

نه اینطوری نمیشه. 

بهرحال باز تو این مشکلات میفتن. باید یاد بگیره با مسله چطور رفتار کنه

و تا یاد نگیره باز ممکنه این مشکل سرش بیارن

یه دستی بزن بهشون. احتمال میدم‌کار دوستت باشه ولی به هردوشون یه دستی بزن بگو یکی بهم گفته که این حرف ...

والا به هردوشون گفتم 

پسره بدتر عصبانی شده و میگه که من رفتم همچین چرت و پرتاییو پخش کردم و اون همچین کاری نمیکنه بخاطر ابروش اینا

ولی باخودم میگم شاید دست پیش میگیره پس نیفته ...

به دوستمم گفتم اونم قهر کرد🤦🏻‍♀️

گف که اشتباه کرد بهم گف حرفای پشتمو جمع کنم و اینا 

درحالی که حالا من دوتا پسرایی که به قول خودش از اونا شنیده بودو بهشون پیشش توپیده بودم

حتما کار دوستته حسودی کرده به اونم گفته تو میگی عصبی کرده بین تونو بهم بزنه 

اخه اصلا بینی نبوده بینمون

خیلی قبل تر اقا بهم پیشنهاد داد بعد فهمیدیم تفاهم نداریم تموم شد

اصلا دوسه روز طول نکشید

معمولاکارغریبه هانیست کاریکی ازدوتاآشناته والبته تهمت نمیزنم حدسمه معمولاآقایون پس میخورن یه جاشون ...

والا خودمم گیر کردم

یه نفر داره این وسط بازیم میده

زبان بدن رفیقتو نگاه کن و بفهم دوباره ازش بخواه ماجرا و تعریف کنه و زبان بدنش رو بفهم

پشت گوشی گف بهم و الان قهره باهام سر این ماجرا 

هیشکی بهم حق نمیده گیج بشم و به هم بریزم

همه رو جمع کن رو در رو کن ... یا کلا با همشون قطع ارتباط کن حتی دوستت . بگو من بی‌گناهم و هرکس با آب ...

والا جمع کردنشون یجا بهترین کاره و معلوم میشه مقصر کیه ولی عملی نیس و نمیشه همه جمع شن یجا

خودمم دارم به قطع ارتباط فکر میکنم

از این چهار نفر آدم اون دوتا که ارتباط نداری باهاشون از رابطت خبر داشتن؟

اصلا رابطه ای نبوده

این اقا اومده پیشنهاد داده و بعد فهمیدیم تفاهم نداریم تو دوسه روز تموم شد 

چیزیم نبوده بخوام به کسی بگم

من به هیشکی نگفتم

این اقام طبق ادعاش به کسی نگفته

ولی حرفی که شنیدیم اینجوری بوده که دوستم به من گفت این اقا پیش اون دونفر گفته باهام رل بوده و رابطه داشته و منو برده باغ و...

و اون اقام طبق ادعاش بهش گفتن که دوستم بهشون گفته که من به دوستم گفتم بااین اقا رابطه داشتم 

وضعیت پیچیده ایه

نمیدونم میخای درموردش اینجا حرف بزنیم یا نه ولی باید بدونم دوستت و اون پسره چقد باهام در ارتباط بود ...

اگه بخوای بیا خصوصی همشو بگمت

واقعا برام حیاتیه این موضوع

والا خودمم گیر کردم یه نفر داره این وسط بازیم میده

بروبه دوستت بگوهرسه تاپسره گفتن کارتوبوده والکی جوبده بگومن فلان خوبی روبت کردم چرابامن اینکاروکردی ببین عکس العملش چیه به اون پسره هم همینجوری بگو البته جفتشونوفیس توفیس بگوکه جلوی تونتونن به هم زنگ بزنن وضایع شی و عکس العملشونم ببینی اگه دیدی جفتشون نریدن به خودشون پس کاراون دوتابوده خواستن پشتت حرف دربیارن که یه زری زده باشن خیلی ازپسرااین مدلین،مثلا یکی ازفامیلای من تومجردی هام میگفت من باپسرهمسایه ی پدربزرگم دوستم درصورتیکه دوتاپسردوقلوبودن من چون یکی دوباراتفاقی دیدمشون نمیشناختم واصلانمیدونستم اینی که دارن راجبش میگن کدومشه تازه کمه کم ده دوازده سالم ازم بزرگ تربودن😐 بعدافهمیدم اون فامیلم خواستگارم بوده بابامامانم بدون اینکه بم بگن ردش کردن سوخته بودچرت وپرت میگفت

نمیدونم چرامن فکرمیکنم توموردشما دوستت بی گناهه

اگه بخوای بیا خصوصی همشو بگمت واقعا برام حیاتیه این موضوع

باشه گلم 

درخواست بده

ولی این تاپیکت پاک کن یا حذف کن زودتر. 

والا جمع کردنشون یجا بهترین کاره و معلوم میشه مقصر کیه ولی عملی نیس و نمیشه همه جمع شن یجا خودمم دا ...

از این به بعد سر سنگین‌تر و سر به زیر باش و مراقب خودت باش تا حرفهاشون برای هیچکس قابل باور نباشه و اونهارو بسپار به خدا (عجب آدمهای بی‌وجدان و آشغالی‌اند که با آبروی دختر مردم بازی میکنند)