پوشکو از دخترم گرفتم.فکر میکزدم خیلی سخت باشه ولی فقط روز اول شلوارشو خیس کرد روز دومم یک بار.روز سوم کاملا بلد شد.امروز روز پنجمه،ولی میترسه پی پی کنه.خیلی نگرانم.چه کنم.پی پی نکرده فقط روز اول اونم تو شلوار.و خیلی بدش اومد و گریه کرد.و روز سوم یه ذره تو دستشویی خیلی با نگرانی.الان دوروزه پی پی بی پی پی.چی کنم نگرانم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قربونت گلم منم پسرم یک سال نه ماهشه الانم باردارم دوسه روز دیگه زایمان میکنم گفتم بعد زایمان کم کم ب ...
اره زود بگیری شب ادراری میاره.من جایی خوندم ۲۷ الی ۳۰ ماه.ولی دوسالگی بلدمیشن.ولی گاهی یهو شب کار زیاد میکنند.باید امتحان کنی ببینی میتونه.من اسفند ماه یبار میخواستم بگیرم.یک روز گرفتم ولی بخاطر عید ،ترسیدم جایی بریم ،خرابکاری کنه.دوباره پوشک کردم.ولی الان خیلی راحت تر بود.انگار عقلش رسیده.اسفندماه دم به ساعت بعد کاملا شلوارش خیس میشد.میدیدم ای وای همه جا رو کثیف کرد..الان ولی همین خیس میشد اعلام میکرد که ای وای جیش اومد.جایی نجس نشد.باید ببینی چطوریه.خواهرمن بچه هاشو دو سالگی گرفت.بسته به بچه است.