2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن کودک و پی پی نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 9382 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۰ ماهشه.دیگه مسافرتامونو رفتیم.مهمونیا تموم شد.گفتم بمونم خونه.از دوشنبه درگیرم🤕🤕

خوبه دیگه موقشه براش صندلی و اسباب بازی بخر بذار سرویس باهاش بازی کن کم کم یاد میگیره نگران نباش 

روغن زیتون خوروندم بهش.لواشکم دادم.هیچ خبری نیست.🫥🫥

خب بیشتر بده بچه ای که دو روز شکمش کار نکرده با یه ذره لواشک که کاری حل نمیشه

قشنگ کیوی بده بخوره هندونه بخوره هفت هشت تا الو بخوره لواشک بخوره (همش باهم نه که باز فقط یکیشو بدی) تا بتونه راحت دفع داشته باشه

نگران نباش بلاخره میکنه،بهش مایعات و آلو توی غذا بده،هرچی اصرارکنی بهش و نگرانیت رو ببینه بیشتر خودش ...

پس چی ؟ایستاده؟صندلیش شاید راحت نیست.خیلی دلم براشون میسوزه.طفلیا😢😢

نگران نباش بلاخره میکنه،بهش مایعات و آلو توی غذا بده،هرچی اصرارکنی بهش و نگرانیت رو ببینه بیشتر خودش ...

خب نشینه بذار اوایل ایستاده کارشو بکنه بعد یواش یواش براش از خوبیهای نشستن بگو تا بشینه

مرسی از دلداریت مهربون

قربونت گلم منم پسرم یک سال نه ماهشه الانم باردارم دوسه روز دیگه زایمان میکنم گفتم بعد زایمان کم کم بگیرمش از پوشک ولی زوده فک کنم وایسم دوسالش تموم شه

قربونت گلم منم پسرم یک سال نه ماهشه الانم باردارم دوسه روز دیگه زایمان میکنم گفتم بعد زایمان کم کم ب ...

اره زود بگیری شب ادراری میاره.من جایی خوندم ۲۷ الی ۳۰ ماه.ولی دوسالگی بلدمیشن.ولی گاهی یهو شب کار زیاد میکنند.باید امتحان کنی ببینی میتونه.من اسفند ماه یبار میخواستم بگیرم.یک روز گرفتم ولی بخاطر عید ،ترسیدم جایی بریم ،خرابکاری کنه.دوباره پوشک کردم.ولی الان خیلی راحت تر بود.انگار عقلش رسیده.اسفندماه دم به ساعت بعد کاملا شلوارش خیس میشد.میدیدم ای وای همه جا رو کثیف کرد..الان ولی همین خیس میشد اعلام میکرد که ای وای جیش اومد.جایی نجس نشد.باید ببینی چطوریه.خواهرمن بچه هاشو دو سالگی گرفت.بسته به بچه است.