پوشکو از دخترم گرفتم.فکر میکزدم خیلی سخت باشه ولی فقط روز اول شلوارشو خیس کرد روز دومم یک بار.روز سوم کاملا بلد شد.امروز روز پنجمه،ولی میترسه پی پی کنه.خیلی نگرانم.چه کنم.پی پی نکرده فقط روز اول اونم تو شلوار.و خیلی بدش اومد و گریه کرد.و روز سوم یه ذره تو دستشویی خیلی با نگرانی.الان دوروزه پی پی بی پی پی.چی کنم نگرانم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبیعیه زمان میبره اصلا عصبی و نگران نشو شما مرتب ببرش ببخشید مرتب بگو پیپی باید بره خونشون خونش مثلا اینجاست وقتی هم کارشون کرد تشویقش کن بهش جایزه هم بده مثلا شکلات یا خوراکی که دوست داره یاد میگیره
وقتی دید ازش پی پی اومده شوکه شد چند روز پی پی نکرد دچار یبوست شد منم دائم بهش سویق جو میدادم و میزاشتم نو لگن آب ولرم و میبردم تو حموم بهش فشار میومد پی پی کرد منم ملی تشویقش کردم و دست زدم واسش ترسش ریخت
روغن زیتون بزن دم مقعدش. منم دارم بچه مو می گیرم ولی هنوز فقط یه کوچولو جیش یاد گرفته اونم خیلی کم. ...
هیچی اصلا پوشک نبند.حتی شب.مدام سرپاش گرفتم.هی میگفتم جیش داری بگو.اونم روز اول مقاومت میکرد که نه پوشک میخوام.گفتم بابا باید بره فروشگاه بخره الان تعطیله از این حرفا.سختیش رو ز اول بود.نصفه شبم ببرش دستشویی .هی میگفتم پوشک واسه نی نی کوچیکاست.از این صندلی مخصوص کودک هم بخر.از ذوق اون هی میرند دستشویی.
طبیعیه زمان میبره اصلا عصبی و نگران نشو شما مرتب ببرش ببخشید مرتب بگو پیپی باید بره خونشون خونش مثل ...
نکته خوبی بود خونه پی پی.آفرین.مرسی از راهنمایی خوبت.اره جایزه امروز واسش مدادرنگیو کتاب گرفتم.با خودش زمزمه میکرد پوشک واسه نی نیاست دیگه😌خیلی پوشک دوستداشت.