2777
2789
عنوان

خانما نظر شما چیه؟

66 بازدید | 8 پست

یه مقدار پول دارم حدود 35 تومن. دوست دارم چن تا وسیله برا خونه م باهاش بخرم مث میز تلویزیون و کنسول و چن تا گلدون و گل خوشگل و شلف و ازین جور چیزا. بعد شوهرم نمیزاره میگه پولتو طلا بگیر باهاش. خرید برا خونه حالمو بهتر میکنه. ولی نمیدونم کدوم کار بهتره! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا ندلری

یه نیم ست با گوشواره و یه پلاک زنجیر  دارم. ویه 40 گرم هم دست شوهرمه که قراره بگیره برام. یه 50 گرم هم داشتم چن سال پیش با شوهرم شراکتی دادیم یه دونه زمین گرفتیم که فعلا نمیخوایم بفروشیم ولی بعدا بفروشیم من سهم خودمو دوباره طلا میخرم باهاش 

یه درد دل دارم و یه راهنمایی میخوام  

دلم میخواست فقط حرف بزنم و خالی بشم

افکارم شاید خیلی در هم بر هم باشه ولی دوست داشتم اینجا بگم

هر جا لازمه کمکم کنید و راهنمایی کنید

اگه لازمه از هر جا عکس بزارم  واقعا نیاز دارم

من خونم آپارتمان هست و دو خوابه سال ساختش ۹۲ هست فکر کنم

پزیرایی ۶و نیم در ۶ و نیم متر داره

یه اشپزخونه که یه فرش ۴ متری انداختم و به اندازه ۲۰ سانت عرضش بیشتر از فرشم هست

تو پزیرایی ۱ فرش ۱۲ متری و دوتا ۶ متری انداختم

دو دست مبل ۷ نفره دارم

یکی راحتی از زمان عروسی

یکی کلاسیک که سال ۹۰ خریدم

عرض پزیرایی دوتا پنجره ۴ متری داره آشپزخونه یه پنجره دو متری داره  مشکلم اینه که به نظرم اصلا خونم شیک نیست

احساس تمیزی بهش ندارم

خودمم خیلی وسواس نیستم هفته ای ۳ بار جارو میزنم

گردگیری رو دوست ندارم

اما هفته ای ۲ بار انجام میدم

اما مشکلم با عدم نظم در داخل کابینت هام هست

وقتی در کابینت های کسی باز میشه و میبینم چقدر مرتبه

میگم پس چرا مال من اینجوری نیست

چیدمان درست کابینت بلد نیستم

احساس میکنم وسایلم شیک نیست

بااینکه مثلا امشب ۳ تا کابینت مرتب کردم

گاز رو اساسی تمیز کردم

هفته پیش کمد ها رو مرتب کرده بودم

امشب دیدم باز هود کثیف

دیدم کمد ها کمی نا مرتب شده

با اینکه خیلی خلوت سازی میکنم

محاله جایی رو تمیز کنم خلوت نکنم و چند تا وسیله برای اهدا یا دور ریخنی حذف نکنم

ولی اونجوری که باید باشه نیست

واقعا چی کار باید بکنم

مثلا فکر میکنم وسایل دکوری خونم کمه

ولی نمیدونم چی باید بخرم

یه مدت تو اینستا پیج های مختلف رو دنبال کردم

ولی موقع تصمیم نمیدونم کدوم به درد من میخوره

هرکاری که حس خوبی بهت منتقل میکنه انجام بده درسته طلا خوبه ولی الان مردم چشمشون به عقلشونه خونه هم خ ...

وسایل خونه م مال خیلی سال پیشه. تابستون شوهرم میگه فرشارو عوض میکنم. منم دوست دارم یه سری خرت و پرت بخریم که ازین یکنواختی دربیاد

وسایل خونه م مال خیلی سال پیشه. تابستون شوهرم میگه فرشارو عوض میکنم. منم دوست دارم یه سری خرت و پرت ...

اگر اینجوریه بگیر عزیزم کلی تو روحیت تاثیر داره یکی میاد خونت سرت بالاس خجالت زده نمیشی خودت کلی کیف میکنی

اگر اینجوریه بگیر عزیزم کلی تو روحیت تاثیر داره یکی میاد خونت سرت بالاس خجالت زده نمیشی خودت کلی کیف ...

دقیقا خودم هم همین حس رو دارم. میدونم شوهرم میگیره ولی زمان میبره و منم صبرو حوصله م دیگه نمی‌کشه.