2777
2789

سلام خانما.شما بچه هاتون با بچه های فامیل میونشون چطوره؟دعوا زیاد میکنن؟اگه آره رفت و آمدتون رو همچنان ادامه میدین؟

پسر من۴سالشه.با بعضی از بچه ها تو فامیل رابطشون شکرابه😁.منم اصلااااا حوصله دعوای بچه هارو ندارم ترجیح میدم رفت و آمدو محدود کنم.ولی خب گاهی پیش میاد باهم باشن.امروز خونه پدرشوهرم با بچه خواهرشوهرم نیم ساعت داشتن همو میزدن😐.باور کنید ما بزرگا نمیتونستیم کنترلشون کنیم یکیشون میزد اون یکی تا انتقام نمیگرفت ول نمیکرد🤦‍♀️.انقدر همو زدن که حد نداشت آخر ما پاشدیم اومدیم خونه که از هم جدا بشن.تاکی باید رفت و آمدمون کم باشه اینا اگه پیش هم باشن همدیگه رو لت و پار میکنن.بااینکه کلا بابقیه دعواشون نمیشه زیاد ولی به هم که میرسن دیگه جنگ جهانی میشه.شماها چیکار میکنید؟

منم دخترم چهار سال و دو ماهشه الان جهار ماه خونه بابام‌نبردمش البته من بخاطر اینکه همش بچه های خاهرام مریضن با اینکه خونه بابام روبرومه چهار ماهه دخترمو زندونی کرذم جون خونه نادرشوهرم پیشمه میره اونجا پیش بچه جاریم باهاش بازی کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم جاهایی که پسرم و خودم آرامش نداریم نرم، 

دقیقا منم با همه قط رابطه کزدم بعضیا وجدان ندارن مثلا دعوتم کردن دیدم بچشپن مریض بوده دخترم تا یکماه خوب نشده تریجح میدم پیش خودم باشه 

منم دخترم چهار سال و دو ماهشه الان جهار ماه خونه بابام‌نبردمش البته من بخاطر اینکه همش بچه های خاهرا ...

بعضی بچه ها کلا باهم میسازن.پسر من عاشق دخترخالمه یک ماهم باهم باشن دعواشون نمیشه ولی امان از وقتی که با دخترعمش باشه.۵دقیقه شاید بسازن

بعضی بچه ها کلا باهم میسازن.پسر من عاشق دخترخالمه یک ماهم باهم باشن دعواشون نمیشه ولی امان از وقتی ک ...

منم بچه های خاهرم همشون شرن دخترم خبلی ارومه با اینکه با خانواده شوهرم خوب نیستم ولی بچه جاریم باهاش راحته میفرستم اونجا دعواشون نمیشه  

پسر من هم یه برهه با دختر خواهرم که بازی میکردن مدام در حال درگیری و چالش بودن ما هم در حال جدا کردن،من طرف بچه اونا رو میگرفتم و حمایتش میکردم و بالعکس.

یادمه یک بار خسته شدم و از مشاورم پرسیدم،گفت هر جفتشون در حال جلب توجهن و تا روزی که شما بزرگترا به هر نحوی مداخله کنین این رفتار ادامه پیدا میکنه.شماها باید کاملا بی‌تفاوت باشین(مگر اینکه رفتار واقعا خطرناکی داره اتفاق میفته مثلا یکی با چکش میخواد بزنه توی سر اون یکی)، واقعا هم بعد از مدتی مشکل حل شد الان دیگه با هم میسازن،اما بی‌تفاوت بودن اون اوایلش خیلی سخت بود.

پسر من هم یه برهه با دختر خواهرم که بازی میکردن مدام در حال درگیری و چالش بودن ما هم در حال جدا کردن ...

خیلی سخته.من اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم.البته اون بچه ها رو دعوا نمیکنما اونا هم بچن.ولی سریع میرم که درگیر نشن.اصلا نمیتونم ولشون کنم به حال خودشون

سلام گلم تورخدا جواب بده بچم آلرژی شدید داره دیدم شمام گفته بودی بچت آلرژی داره خوب شد؟؟؟بعد چند وقت

سلام عزیزم.بین دو تا سه سالگی خیلیاش برطرف شد الان فقط یه دونه ش مونده.بچت به چی آلرژی داره؟