2777
2789

من مرد با جذبه که شعور داشته باشه رو ترجیح میدم

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکدومش،،مردی که نرمال باشه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

هیچکدوم 

فردی که تعادل رو رعایت میکنه 

هم به نظر دیگری توجه میکنه هم خودش 

و بعد تصمیم گیری میکنه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

اونی که هرچی میگی میگه چشم دلو میزنه

اون سگ اخلاق هم باز دلو میزنه به وقتش اقتدار به وقتش خوش اخلاق و شوخ

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
من اخمو دوس داشتم ولی یه خیلیییی مهربون گیرم اومده که هرچی من بگم همونه میخوام اینو بهتون بگم که حسر ...

برا تو که از این جور مرد های خشن دوست داری خوب نیست ولی برا ما نرمال ها خوبه خخخخ

هیچکدوم  فردی که تعادل رو رعایت میکنه  هم به نظر دیگری توجه میکنه هم خودش  و بعد ت ...

منظورم این نیست که اولی کلا به حرف خودشه 

منظورم 

دومی تو مشتتونه 

ولی اولی نه