2777
2789

امشب کلی کار خونه کردم چون تا غروب بیرون بودیم کار زیاد بود موقع ظرف شستن بهم گفت داداشم اینارو این هفته دعوت کن شام بیان منم حرفی نزدم فقط گفتم خیلی مجلل نگیر بعد گفت تو و جارییت از کار فراری هستید منم گفتم منکه همیشه خونش کمکش میکنم اون میاد دست به سیاه و سفید نمیزنه خلاصه رفت مسواک بزنه به سرم افتاد کباب مرغ درست کنم و چهارشنبه دعوت کنم حتی به پسردایی اش هم بگم اومد بیرون داشتم با ذوق تعریف میکردم دیدم وسط حرفم پرید که چرا لباس هارو از بند جمع نکردی منم ناراحت شدم 

اومدیم رو تخت گفتم چرا وسط حرفم پریدی گفت گوه خوردم داداششم رو خواستم دعوت کنم نترس بعد پشتش کرد خوابید 

منم اومدم اینجا بلکه یکم حرف بزنم و سبک بشم دلم خیلی گرفته 

حالا میدونم عین طلبکارا صبح برخورد میکنه باز من چیکار کنم از دستش🥺

شوهرت دنبال بهونه بود

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم تو خاب خفش کن بدون درد و خونریزی😪🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
همیشه همین طوری رفتار میکنه بخدا خونم همیشه مثل دسته گله اما یجور ایراد میگیره حس میکنم از قصده

بهونه گیر همین

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دقیقا خیلی بهونه گیره لباسارو جمع کرد یکم نم داشت اخرش ولی انگار من کلفت کارم رو بد انجام دادم

باهاش حرف بزن