2777
2789

ایشون فرمودن اگه بلیط هواپیما گرون نشه کسایی که تا دیروز اتوبوس و قطار سوار میشدن تشویق میشن با هواپیما سفر کنن و تقاضای کاذب ایجاد بشه. 

در واقع غیر مستقیم فرمودن ما مردم عادی لیاقت هواپیما سوار شدن رو نداریم و باید در همون حد اتوبوس و قطار بمونیم!

منبع: مصاحبه ایشون با شبکه خبر

خاک بر سرش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این برداشت شخصی شماست 

این حزف نشون میذه افزایش قیمت بلیط قطار و اتوبوس به حدی بوده که به هواپیما نزدیک شده 

د افزایش قیمت بلیط هواپیما متناسب نبوده. جمله ی افزایش تقاضا ایجاد میشه یعنی ناوگان حمل و نقل هوایی از نظر تعداد هواپیما و خطوط پرواز  تامین کننده مقدار نیازها نخواهد بود

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

[QUOTE=295127879]عزیزم این برداشت شخصی شماست  این حزف نشون میذه افزایش قیمت بلیط قطار و اتوبوس به حدی بوده 

بلیط قطار اهواز مشهد ۳۵۰ تومن بلیط هواپیما اهواز مشهد ۲ میلیون و سیصد! میشه لطفا توضیح بدین کجای این مبالغ به هم نزدیکه؟؟

[QUOTE=295127879]عزیزم این برداشت شخصی شماست  این حزف نشون میذه افزایش قیمت بلیط قطار و اتوبوس ...

عجب....

من پارسال تابستون بلیط قطار تهزان مشهد ۸۰۰ بلبط هواپیما ۱ و ۱۰۰ . واقعا این ۳۰۰ تومن تفاوت قیمت ارزش ۱۲ ساعت راه رو نداشت.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

این از خرد ماست که بی خردان بر ما غالب هستن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*